21 bedste kosttilskud og vitaminer til mænds sundhed

Læsetid: 12 minutter
21 bedste kosttilskud og vitaminer til mænds sundhed

Fra træningsnæring til prostataunderstøttelse og overordnede velvære kan mænds kosttilskud hjælpe med at holde dig (eller en mand i dit liv) i top-top tilstand. Vores eksperter har indsnævret disse 21 toppicks i mænds kosttilskud til seksuel sundhed og libido, motion og fælles støtte, hjerte og hjerne sundhed, prostata og urin sundhed, plus vores valg til de bedste mænds multivitamin.

Nogle af disse kan lyde bekendt, men du ved måske ikke videnskaben bag, hvorfor de er så gode for mænd. Plus, vi har inkluderet et par, der sandsynligvis er nye for dig, enten i gavn eller formulering. Så lad os komme i gang!

Og husk, når som helst du vælger et supplement, skal du sørge for at se efter kvalitet, videnskabsstøttede ingredienser, god fremstilling af sæler og gennemsigtighed i mærkning. Du kan lære mere om, hvad du skal kigge efter i Hvordan vælger du kvalitetstilskud.

5 kosttilskud til mænds seksuelle sundhed og libido

Seksuel sundhed spiller en stor rolle i din wellness-rejse, og der er mange involverede faktorer herunder stress, alder, hormonniveauer og mere.[1] På grund af vigtigheden af seksuel sundhed for vores overordnede velbefindende er det ikke en overraskelse, at vi bombarderes med reklamer for libidoforstærkende piller og såkaldte mirakuløse kosttilskud til seksuel sundhed, der ikke afslører deres formler på produktetiketter. Det er en meget bedre ide at holde fast ved tidstestede muligheder som kosttilskudene nedenfor, så du ved præcis, hvad du lægger i din krop og hvorfor.

# 1 Maca-kosttilskud til mænd

Maca kosttilskud er afledt af rødderne af Maca træet, som er hjemmehørende for Andes bjergene i Peru.[2] Maca rødder er blevet brugt i tusindvis af år af indfødte både som en sundhedstonic og en nærende rodgrønsag.[2] Dette plantebaserede supplement bruges ofte til at forbedre libido, men det bruges også til at hjælpe med energi, udholdenhed, atletisk ydeevne, hukommelse og for et antioxidant-styrket immunsystem boost.[2] Ikke så slemt, ikke? Prøv sine forfriskende virkninger selv i Swanson Passion Maca.

# 2 Ashwagandha for seksuel sundhed & adaptiv til stress

Ashwagandha er en "adaptogen urt", der hjælper vores kroppe med daglige stressorer, og det bruges som en sundhedstone for mange fordele, herunder seksuel sundhed.[3] Dette planteafledte supplement er lavet af rødderne og bærene fra Ashwagandha plante, som er indfødt til Indien, og har en historie i ayurvediske praksis.[3] Siden vores stress niveauer spiller en stor rolle i libido og kan forstyrre hormon niveauer Ashwagandhaevne til at hjælpe med at roe sindet og reducere stress og angst kan være en stor hjælp til at genoprette forbindelse til din partner efter en stressende dag.[4] Nogle undersøgelser har også forbundet Ashwagandha til en forbedring af mænds reproduktive sundhed.[3] Prøv det ind Swanson Premium Ashwagandha.

# 3 Yohimbe for seksuel blodstrøm

Herbalists bruger Yohimbe, et eviggrønne træ, der er hjemmehørende i Afrika, for at stimulere seksuel spænding, fordi et kemikalie i planten kan øge blodgennemstrømningen og nerveimpulserne og opmuntre til ophidselse.[5] Yohimbe-kosttilskud fremstilles af træets bark, og du finder ofte denne urt kombineret med andre i kombinationsformler til seksuel sundhed såvel som i Yohimbe Bark Kosttilskud.

# 4 bukkehorn til testosteron support

Fenugreek kosttilskud er lavet af frø af fenugreek urt, som ligner kløver og indfødte til Middelhavsområdet.[6] Fenugreek blade er spist som en grøntsag i Indien og dens frø bruges som en sundhed tonic for mange fordele.[6] For mænd kan fenegreek hjælpe med en række seksuelle bekymringer, herunder testosteron støtte og reproduktiv sundhed.[6],[7] Prøv det ind Swanson Ultra Testofen Fenugreek Extract, en unik koncentreret formel baseret på forskning fra en global nutraceutical leder.

# 5 Bor for seksuel sundhed og ud over

Bor er et spormineral, der spiller vigtige roller i stofskiftet, og forskere siger, at en af dets mest bemærkelsesværdige virkninger på menneskers sundhed inkluderer sin rolle i produktionen og metabolismen af kønshormoner, herunder testosteron.[8] Det har gavnligt indflydelse på, hvordan din krop bruger testosteron og vitamin D, og det spiller også en rolle i absorption og anvendelse af calcium og magnesium .[8] Undersøgelser har vist en stigning i kønshormoner hos både mænd og kvinder efter bortilskud.[8] Prøv det ind Swanson Premium Triple Boron Complex.

5 Motion Nutrition & Joint Supplements for Men

Uanset om du ønsker at styrke din næste træning eller støtte sund muskelinddrivelse, led eller samlet energi, er der masser af gode muligheder for denne kategori. Vi har valgt 5 af vores favoritter til mænds sportsnæring og fælles kosttilskud.

# 6 MSM til muskelsundhed, træningsgenopretning, led og mere

Forskning viser, at methylsulfonylmethan (MSM) kan hjælpe med at støtte musklerne under træning og hjælpe med at bekæmpe oxidative stress forårsaget af motion for at hjælpe dig med at genoprette hurtigere.[9] Det er også taget for at støtte fælles sundhed, fremme fleksibilitet og bevare kollagen. Mange undersøgelser er blevet gennemført på fordelene ved MSM for led med positive resultater.[10],[11] MSM er imidlertid et kosttilskud og ikke en kur mod kroniske ledsproblemer relateret til sygdomme, som påvirker leddene. Som en bonus kan MSM også øge hårets sundhed, fordi det understøtter kollagen og keratin, som begge er nødvendige for stærkt og sundt hår.[10] Swanson Premium MSM Pulver er fantastisk, fordi du kan blande det i din vandflaske før eller efter træning.

# 7 Glucosaminsulfattilskud til mænd

Glucosamin er et stof, der findes naturligt i det synovialvæske, der smører led og bruskvæv, der forbinder leddene, der virker som en naturlig støddæmper, der hjælper med at beskytte din krop mod hverdagens belastninger af bevægelse og motion som at gå, jogge og klatre trapper.[12] Det er det næststørste supplement i USA (efter fiskeolie), og mange undersøgelser har udforsket glucosaminsulfatets potentielle fordele for leddene.[13] Glucosamin kan være særlig nyttigt for fleksibilitet af knæled i mænd.[12]

Glucosamin sulfat kosttilskud er afledt af skaldyr, så hvis du har en skaldyr allergi vælg i stedet et vegansk glukosamintilskud. Hvis du ikke har skaldyr allergi, prøv det Swanson Premium Mega Glucosamine.

# 8 Kreatintilskud til træningspræstation

Kreatin er et populært supplement blandt fitnessentusiaster og professionelle atleter for at øge træningsevnen. Hvordan virker kreatin? Forskere mener, at fordelene ved kreatin er relateret til dets evne til at hjælpe dine muskler med at opbevare phosphocreatin og give ekstra energi til musklerne, hvilket kan forbedre ydeevnen under kortere og stærke styrkeopbyggende træning.[14] Vil du træne som en proff? Prøv det ind Swanson Ultra 100% Pure Creatine MagnaPower, en avanceret formel, der holder kreatin aktiv i din krop for maksimal ydelse.

# 9 L-Carnitine til energi, træning og nyttiggørelse

Carnitin er et aminosyrederivat, der hjælper din krop til at omdanne fedt til energi og kan nedsætte fedtindholdet i muskler.[15] Det forekommer i to former, D og L, som er ens i struktur, men kun L-carnitin er aktiv i kroppen.[15] Ud over at hjælpe med at brænde fedt til energi, tyder forskningen på, at L-carnitin-kosttilskud kan give fordele, mens de træner, konkurrerer og genvinder hård træning.[16]

I modsætning til kreatin, som hjælper mere med kortere styrkeopbyggede træningsprogrammer, synes L-carnitin at give fordele under kardioaktiviteter, med forskning, der viser signifikante stigninger i kørehastigheder blandt atleter, der supplerer L-carnitin sammen med nedsat hjertefrekvensrespons til øvelsen.[17] Prøv det ind Swanson Premium L-Carnitine at bidrage til at fremme magert muskeludvikling, fedt tab og træningsøvelse.

# 10 Protein til stærke muskler og langvarig energi

Protein er en byggesten med knogler, muskler, brusk, hud og blod.[18] Vores kroppe har brug for det til reparation af væv, fremstilling af hormoner og meget mere. Og vi gemmer ikke protein som vi gør fedt, hvilket betyder at vi skal sørge for at få nok gennem vores kostvaner regelmæssigt.[18]

Alle har brug for protein, men undersøgelser viser supplerende med protein kan være særligt gavnlige for folk, der ønsker at opbygge mere muskel og styrke med motion, da protein understøtter muskelstyrke og masse samt efterøvelse genopretning.[19],[20] Det kan også hjælpe dig med at opretholde magert muskel mens du slanker på fedt tab.[20] Vælg en vegansk proteinindstilling med Swanson Organic 100% Certified Organic Pea Protein Powder.

5 kosttilskud til mænds hjerte- og hjernehelse

Mange af de samme næringsstoffer, der understøtter kardiovaskulær sundhed, er også gode til kognitive støtte og andre områder af sundhed. Følgende kosttilskud giver en multifacet støtte til mænds velvære.

# 11 CoQ10 til hjertesundhed og energi

Coenzym Q10 (CoQ10) er en antioxidantforbindelse, der anvendes af hver celle i din krop som en kilde til naturlig energi til dyrkning og opretholdelse af sund.[21]CoQ10 bruges til at fremme hjertesundhed og sundt blodtryk inden for det normale interval og hjælpe på andre områder af hjertesundhed og bedring.[21] Som en bonus, da CoQ10 er involveret i produktion af cellulær energi, kan det også hjælpe med fysisk ydeevne og lette effekter forbundet med at tage visse recept, herunder statiner, men tal med din læge, hvis du er på receptpligtig medicin for at sikre, at CoQ10 har ret for dig.[22] Tjek vores linje af CoQ10 kosttilskud.

# 12 Fiskeolie eller Krillolie til hjerte og hjerne

Fisk olie er det mest populære supplement i USA, og det er ikke overraskende givet de mange fordele ved omega 3 essentielle fedtsyrer til vores helbred.[13] Omega-3 fedtsyrerne i fiskeolie er Eicosapentaensyre (EPA) og Docosahexaensyre (DHA), og de er vigtige for at understøtte kardiovaskulær sundhed kognitive funktion, fælles sundhed og mere.[23]

Disse næringsstoffer er også tilgængelige fra andre kilder, herunder krillolie, en kilde til omega-3, der lettere kan absorberes af din krop og vores prisvindende plantebaseret Omega-3-supplement, der blev navngivet 2018 omega-3 produkt af året af NutraIngredients USA.[24]

Lær mere om forskellene mellem fisk og prøv den ind Swanson EFAs High Concentrate Omega-3.

# 13 gurkemeje eller curcumin til kognitiv støtte

Når det kommer til at få urtestøtte, er gurkemeje en skinnende stjerne for sundhed. Gurkemeje er blevet brugt som både et kulinarisk krydderi og en tonic for mange områder af sundhed i tusindvis af år.[25] Curcumin, et stof inden for gurkemeje, er en af naturens store antioxidanter, og nylige undersøgelser viste, at stærkt koncentreret curcumin-tilskud kan have en positiv indvirkning på kognitive sundhedsbærende hukommelse, opmærksomhed og humør hos raske voksne.[26]

# 14 Græskar frøolietilskud til mænd

Græskarolie er et supplement, der er unikt egnet til voksne mænd. Ud over det kardiovaskulære kognitive og fælles støtte til ernæring leveret af essentielle fedtsyrer i græskarfrøolie. Undersøgelser har også knyttet græskarfrøolie til prostata og urin sundhed samt sund hårvækst hos mænd.[27] Det er chock fuld af ernæring og en klar vinder for at fremme mænds sundhed. Swanson Premium Pumpkin Seed Oil er meget biotilgængelig og en god mulighed for daglig ernæring.

# 15 Folinsyre til mænd

De fleste mennesker tænker bare på folsyre som prænatal supplement til kvinder, men mænd har brug for folsyre også. Vores kroppe bruger folsyre at hjælpe med at nedbryde og bruge proteiner samt at nedbryde lipider og støtte sunde homocystein-niveauer, som spiller en rolle i hjertesundheden.[28] Ny forskning har ført til, at nogle eksperter har dubbed folsyre som en ernæringsmæssige kameleon undersøgelser tyder på sunde niveauer af folsyre kan spille nøgleroller i at bevare kognition og hukommelse, når vi bliver ældre, fremme hjertesundhed og mere.Folsyre. Mænds tidsskrift. (Åbnet 06/14/2018)]],[29]

Ideelt folsyre bør fås ved at spise masser af sunde, fulde madkilder til folsyre som grønne grønt. Hvis du ikke får nok folsyre dagligt gennem din kost kan du overveje en folsyretilskud stammer fra ægte fødekilder synes godt om Swanson Ultra Real Food Folic Acid.

5 Prostata & Urinary Helse Tilskud til Mænd

Prostata sundhed bekymringer er ekstremt almindelig hos mænd over 50, og mange mænd oplever også urin sundhedsproblemer.[30] At støtte disse to områder af sundhed er en høj prioritet for mænd, da de bliver ældre. Der er flere

# 16 Såpalme til prostata og urin sundhed

Saw palmetto er en plante, der er hjemmehørende i det sydøstlige USA, og dens frugt bruges til at lave saw palmetto kosttilskud.[31] Denne urt er en kilde til fedtsyrer og phytosteroler og er et af de mest almindelige kosttilskud taget af mænd med prostata bekymringer.[32] Det er oftest taget for at hjælpe med til at støtte prostata sundhed og fremme sunde urinvejs flow og hyppighed, samt at bidrage til at opretholde hormonbalancen. Prøv det ind Swanson Premium Saw Palmetto.

# 17 Selentilskud til mænd

Selen er et spormineral, der er afgørende for menneskers sundhed.[33] Det fungerer som en antioxidant for at beskytte celler, og din krop har brug for den til mange processer, herunder reproduktion, thyroidhormonmetabolisme og DNA-syntese.[33] Selenkoncentrationer falder med alderen, og nogle undersøgelser har vist en sammenhæng mellem højere selenindtag og bedre prostatahelse.[33] Selen kan også hjælpe med at opretholde kardiovaskulær, skjoldbruskkirtlen og immunforsvaret.[33] Hvis du leder efter det bedste selentilskud til mænd, så prøv Swanson Ultra SeMSC Selen, som indeholder den samme form for selen, der findes i hvidløg, broccoli og brusselspirer.

# 18 Lycopen til prostatasundhed

Lycopen er et carotenoidpigment og en meget effektiv antioxidant, som akkumuleres i prostatavæv.[34] Det findes i hele fødevarer, herunder tomater, vandmelon, pink grapefrugt og andre fødevarer med rødt nuance, men tomater og tomatprodukter er vores mest almindelige kostkilde.[34] Undersøgelser har forbundet tomatforbrug med et fald i risikoen for prostatahelseproblemer, og fordi lycopen findes i en høj koncentration i tomater og giver antioxidantbeskyttelse, er det mistanke om at spille en rolle i prostatahelsen. Prøv det ind Swanson Premium Lycopen.

# 19 Blomsterpollenekstrakt til støtte til urin og prostata

Blomst pollen Ekstrakter er en rig kilde til aminosyrer, mineraler og vitaminer.[35] Og forskere mener, at bi pollen, eller blomst pollen indsamlet fra bier, er utvivlsomt værdifuld som et supplement, men at der er en udfordring på grund af at have ringe kontrol over de mange blomsterbier besøge for pollen.[36] Det er her, Graminex® kommer ind, en unik producent og blomsterforbindelse pollen Uddrag, der understøttes af omfattende undersøgelser, der viser det, kan være et effektivt redskab til at forbedre og opretholde prostata og urin sundhed.[35] Prøv det ind Swanson Ultra maksimal styrke Graminex blomsterpollenekstrakt.

# 20 Pygeum til prostata og urinvejs sundhed

Pygeum ekstrakt kommer fra bark af et afrikansk træ med en lang brugshistorie til fremme af prostata og urinvejs sundhed.[36] Ifølge eksperter kan kemikalier i pygeum arbejde for at hjælpe med urinflow, urinfrekvens i løbet af dagen og natten, såvel som prostata sundhed.[36]

Bonus: Multivitamin til mænd fra ægte madkilder

Hej, vi får det - du er menneskelig, og det er vi også! Nogle gange spiser vi ikke så godt, som vi burde, og nogle gange bliver livet i vejen for vores bedste ernæringsmæssige hensigter. Det er en kendsgerning, at de fleste amerikanere ikke opfylder deres anbefalede daglige niveauer af alle vigtige næringsstoffer, som A-vitamin, vitamin C, vitamin D, calcium og kalium, men de kaldes væsentlige for en grund - vores kroppe har brug for dem for at forblive sunde![37]

Så udfyld dine ernæringsmæssige huller med et mænds multivitamin med næringsstoffer fra ægte fødekilder. Det er den næstbedste ting at få al din ernæring fra sunde fødevarer. Prøve Swanson Ultra Real Food Multi Men's Daily til en mænds multivitamin, der leverer hvad din krop har brug for, og intet det ikke gør. Swanson Real Food Men's Multi har en kraftig blanding af vitaminer, mineraler og urter fra organiske, ægte madkilder, herunder græskarfrøekstrakt, savpalmetto og Aquamin ™ alger høstet fra røde marine alger, som giver calcium, magnesium og over 70 andre vigtige spormineraler. Formuleret med mænds sundhed og sund aldring i tankerne, hjælper denne kraftfulde mænds multi med at fremme mandlig vitalitet, leverer antioxidanter til at hjælpe immunhelse, hjælper med stress, prostata og blære sundhed og øger den generelle sundhed og velvære. Derudover er det vegansk, ikke-GMO og glutenfri uden gær, syntetiske ingredienser, kunstige farver eller smag.

Vitaminer til mænd og kosttilskud til mænds sundhed

Mænds kroppe har unikke ernæringsmæssige krav, og kosttilskud formuleret specifikt til mænd kan hjælpe dig med at møde dem. Ovenfor har vi deltaget vores valg for nogle af de bedste mænds kosttilskud til at opretholde optimal sundhed og velvære for dig eller en mand i dit liv - fra seksuel sundhed og forbedring af prostata og urinvejsforebyggelse, hjertesundhed og meget mere.

Vores filosofi er, at du skal passe på din krop, fordi det er det eneste permanente hjem, du har. Det var det, der inspirerede hende til at forfølge en karriere inden for ernæring og i sidste ende førte hende til Swanson Sundhed.

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Fodnoter og referencer

 1. Mænds seksuelle sundhed. Harvard Health Publishing. (Adgang 06/12/2018) []
 2. Maca. WebMD. (Adgang 06/12/2018) [] [] []
 3. Ashwagandha. WebMD. (Adgang 06/13/2018) [] [] []
 4. 8 årsager til lav libido hos mænd. Healthline. (Adgang 06/13/2018) []
 5. Yohimbe. WebMD.(Åbnet 06/13/2018) []
 6. Bukkehorn. WebMD. (Adgang 06/13/2018) [] [] []
 7. Testofen, et specialiseret Trigonella foenum-Graecum-frøekstrakt reducerer aldersrelaterede symptomer på androgenreduktion, øger testosteronniveauet og forbedrer seksuel funktion hos raske aldrende mænd i et dobbeltblind randomiseret klinisk studie. PubMed. (Adgang 06/13/2018) []
 8. Intet kedeligt om bor. US National Institutes of Health. (Adgang 06/13/2018) [] [] []
 9. Effekt af MSM Supplementation på træningsfremkaldt muskelskade og total antioxidantkapacitet. Journal of Sports Medicine and Physical Fitness. []
 10. Methylsulfonylmethane: Anvendelser og sikkerhed af et nyt kosttilskud (Adgang 2/14/2018) [] []
 11. Effekter af MSM på motion-induceret muskel- og ledsmerter: en pilotundersøgelse. Journal of the International Society of Sports Nutrition. (Adgang 03/16/2018) []
 12. Glucosaminsulfat. WebMD. (Adgang 06/13/2018) [] []
 13. Glucosamin: Skal jeg prøve det? Medicinsk nyheder i dag. (Adgang 06/13/2018) [] []
 14. Kreatin: en gennemgang af effekt og sikkerhed. PubMed. (Adgang 06/13/2018) []
 15. Carnitine Fact Sheet for sundhedspersonale. National Institutes of Health. (Adgang 06/13/2018) [] []
 16. Virkningerne af akut L-carnitin supplementation på udholdenhed præstation af atleter. PubMed. (Adgang 06/13/2018) []
 17. Supplering af L-carnitin hos atleter: giver det mening? PubMed. (Adgang 06/13/2018) []
 18. Fordelene ved protein. WebMD. (Adgang 06/14/2018) [] []
 19. Virkningerne af proteintilskud på muskelmasse, styrke og aerob og anaerob effekt hos raske voksne: en systematisk gennemgang. PubMed. (Adgang 06/14/2018) []
 20. Protein overvejelser for optimering af skelets muskelmasse hos sunde unge og ældre voksne. US National Library of Medicine. (Adgang 06/14/2018) [] []
 21. Coenzym Q10 (CoQ10): I dybde. National Institutes of Health.(Åbnede 1/5/2018) [] []
 22. Coenzym Q10 (CoQ10): I dybde. National Institutes of Health. (Adgang 1/5/2018) []
 23. Omega-3 fedtsyrer. University of Maryland Medical Center.(Åbnede 1/31/2018) []
 24. De sundhedsmæssige fordele ved Krill Oil versus Fish Oil. University of Washington. (Adgang til 1/29/2018) []
 25. Gurkemeje, Golden Spice: National Center for Bioteknologi Information. US National Library of Medicine.(Åbnede 11/16/2017) []
 26. Hukommelses- og hjerneamyloid- og Tau-effekter af en biotilgængelig form for curcumin hos ikke-dementerede voksne: En dobbeltblind, placebokontrolleret 18-måneders prøve. Den amerikanske Journal of Geriatric Psychiatry.(Åbnede 14/02/2018) []
 27. De sundhedsmæssige fordele af græskar frøolie. Healthline. (Adgang 06/14/2018) []
 28. Folsyre. Mænds tidsskrift. (Adgang 06/14/2018) []
 29. Folat: Ernæringsmessige Chamelion? (Adgang 06/14/2018) []
 30. Prostata Problemer. National Institute for Aging. (Adgang 06/14/2018) []
 31. Så Palmetto. WebMD. (Adgang 06/14/2018) []
 32. Fedtsyre og phytosterol indhold af kommercielle så Palmetto kosttilskud. US National Library of Medicine. (Adgang 06/14/2018) []
 33. Selen. National Institutes of Health. (Adgang 06/14/2018) [] [] [] []
 34. En opdatering af sundhedsvirkningerne af tomatlycopen. US National Library of Medicine. (Adgang 06/14/2018) [] []
 35. Kliniske studier. Graminex. (Adgang 06/14/2018) [] []
 36. Biologiske og terapeutiske egenskaber ved bipollen: en gennemgang. Wiley Online-bibliotek. (Adgang 06/14/2018) [] [] []
 37. De fleste amerikanere får ikke nok næringsstoffer, men de forbruger over-the-top niveauer af fedt og natrium: Studie. Medicinsk daglig. (Adgang 06/14/2018) []

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

 • betalingsmiddel
 • Sprog
 • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder