6 Bridal Beauty & Fitness Tips

Læsetid: 8 minutter
6 Bridal Beauty & Fitness Tips

Du har indstillet datoen, valgt farverne og måske endda fået kjolen. Du har en fantastisk start, men vi ved, at du stadig har en masse planlægning at gøre. Og din største dag vil være her, før du ved det! Derfor er det vigtigt at starte tidligt, og det gælder også for at få glødet videre.

Selvfølgelig vil du se og føle din strålende bedst på din bryllupsdag, og med alt det andet, der er i gang, er det let at miste oversigt over tid og lade egenpleje glide gennem revnerne. Som med de fleste bryllupsplanlægning-to-dos, vil en liste være med til at sikre, at du ikke glemmer noget, inklusive dig selv.

Her er vores liste over brudeskønhedstips og fitness-tip, du kan starte lige nu. Føj dem til din brudeskønhedsplan og få et forspring på den sunde glød.

Næring til dit hår, hud og negle

Hvem siger, at skønhed kun er dyb i huden? Sundheden i dit hår, hud og negle siger meget om dit generelle helbred, og bare fordi det vises på hudniveau, betyder det ikke, at det stopper der! Forskønne ernæring starter indefra og ud.

Ved at sikre dig, at du udfylder dine ernæringshuller og tager tid til at lære et par A-lister-ingredienser at kende for at få strålende hår, glødende hud og tykkere negle, er du godt på vej til at se ud og føle dig som dit bedste selv .

Her er vores foretrukne brudskønhedsingredienser at prøve:

Hørfrøolie til bryllupsdag hud

Hørfrøolie hjælper huden på to måder. Som et supplement hørfrøolie er en fremragende kilde til omega-3 essentielle fedtsyrer, og forskning viser, at det kan hjælpe med at hydratere og glatte huden, mens hudens følsomhed nedsættes.[1] plus, du kan bruge hørfrøolie topisk at låse hydrering i for at hjælpe med at holde huden fast og smidig. Uanset hvad du bruger det, kan du ikke gå galt.

Vitamin A og hudsundhed

Dette carotenoid vitamin spiller en stor rolle i sund hudcelleproduktion. Vitamin A hjælper med at stimulere og støtte celler, der er ansvarlige for udvikling af hudvæv og kollagen.[2] Og hvis du nogensinde har hørt om de lysende fordele ved retinol for hud, er du måske overrasket over at vide, at retinol faktisk er A-vitamin. Retinol hudcreme er et af vores foretrukne brudskønhedsprodukter.

Hyaluronsyre serum til glødende hud til bryllupsdag

Hyaluronsyre er en naturlig bestanddel af huden, der hjælper med at opretholde væskebalance i hudceller. På trods af det lidt hårde klingende navn striber det ikke din hud. Aktuelt hyaluronsyreserum hjælper med at blødgøre og lindre huden for at give dig en smuk, sund glød, der er perfekt til din bryllupsdag. Prøv det ind Swanson Premium Hyaluronic Acid Serum.

Kaffe til brudeskønhed

Kaffe, siger du? Absolut! Og af flere grunde. Antioxidanter i kaffe kan hjælpe med at beskytte din hud mod frie radikaler, hvilket kan bidrage til aldringstegn.[3] Kaffe har også en mild vanddrivende virkning, som kan hjælpe dig med at undgå at tilbageholde væsker og aktuelle koffein øjencremer kan hjælpe med cirkler under øjet.[4] Hvem vidste, at din hemmelighed for brudeskønhed kunne være så enkel? Tjek artiklen Hvad er Keto Coffee? efter måder at give din morgenkaffe et løft.

Biotin til smukt hår, hud og negle

De færreste næringsstoffer har et så fantastisk ry som biotin til at øge udstråling. Faktisk var det engang kendt som vitamin H, opkaldt efter de tyske ord Haar (hår) og Haut (hud) på grund af biotinfordele for hår og hud.[5] Biotin hjælper hudceller med at absorbere næringsstoffer og stimulerer hår og negle til at hjælpe dig med at få et forskønne løft foran din bryllupsdag.[6] Du finder måske biotin i nogle af dine yndlingsskønhedsprodukter, men biotin kosttilskud er vejen til at gå optimalt biotin fordele.

Keratin til din Brudeskønhedsplan

Keratin er et protein, der udgør dit hår, hud og negle.[7] Det kan måske ikke sound alt det glamourøse, men keratin giver både styrke og modstandsdygtighed, hvilket hjælper med at holde hår og negle stærkere og samtidig øge hudkvaliteten, fugtopbevaring og elasticitet.[7] Du har muligvis hørt om salonkeratinbehandlinger for dit hår, men du kan styrke din krops interne forsyning med keratin med keratintilskud. Føj denne bestemt til din liste over must-haves for brudeskønhed!

Disse skønhedsnæringsstoffer er vores go-to's til brudes skønhedssundhed. Lær mere om dem i Brilliant Beauty Basics: Vores Top Fem Ingredienser til Brilliant Hair, Skin & Nails.

Bliv aktiv

Intet slår ved at bryde en sved for at få din hud glødende. Du vil føle dig stærkere, mere spændende og se mere strålende ud, hvis du får tid til at komme i bevægelse hver dag. Som en bonus frigør øvelsen humørsvingende og stress-kvalitetshormoner, der kan hjælpe dig med at undgå eventuelle brudhilla-øjeblikke.[8] Og lad os være ærlige her - vi har alle dem!

Du behøver ikke at træne i timer i døgnet for at føle fordelene. Du kan opnå meget på 15 minutter eller mindre. Hvis du kan få plads til to, 15-minutters træning hver dag, er du godt på vej til at dræbe den brudskønhedstidslinje.

Tjek ud Flyt mere: Sådan flytter du mere hver dag til enkle måder at snige sig i et stealthy sæt og komme mere i gang hver dag.

Byg Lean Muscle

At være aktiv hver dag er en god start på at opbygge mager muskel. Jo mere du bevæger dig, jo flere kalorier brænder du. Ønsker du at tage det op i hak? Tilføj en vis modstandstræning til din daglige rutine for at hjælpe med at opbygge mere muskler. Når du bygger muskler, vil du naturligvis begynde at forbrænde flere kalorier, selv når du ikke træner, fordi muskler forbrænder flere kalorier end fedt.[8]

Du kan også blive slankere hurtigere og få mere muskler ved at udføre intervaltræning - skiftevis mellem træning med høj og lav intensitet. Men at komme i en god træning er kun en del af billedet. At være hydreret og spise sundere er også vigtigt. Og lær om energistøttende kosttilskud at sparke dit stofskifte i højt gear. Læs Vær en Lean, Mean Body Machine for flere tip til opbygning af mager muskel.

Spis sundere og elske din tarm

At tanke din krop med nærende, ægte fødevarer hver eneste dag hjælper med at holde dine energiniveau op og pleje den strålende brudeskønhed, vi alle ønsker. Rigtige fødevarer, der ikke forarbejdes eller forarbejdes minimalt, er chock fuld af antioxidanter, fiber, godt fedt, proteiner og alle de vigtige næringsstoffer, vi har brug for for at forblive sunde og få glød.

Hvad kan du ellers gøre for at hjælpe med at ernære din krop til dens kerne? Byg en sundere tarm med probiotika! Din tarm er hjemsted for billioner af bakteriefloraer, både gode og dårlige. Spise af en sund, ægte maddiet hjælper med at fodre den gode flora, og tilføjelse af probiotika til din brudesundheds- og skønhedsrutine kan hjælpe med at støtte et afbalanceret tarmmikrobiome, der fremmer fordøjelsen, immunfunktionen og mere.[9] Lær alt om det i Stol på din Gut Health: Opbyg en sundere gut med probiotika.

Også tjek Real Food: En Revival eller En Revolution? og Pak din Pantry: Sådan laver du en madlavning til ideer til at give en sund brudekosplan.

Omfavn dig selvpleje

Planlægning af et bryllup kan være stressende, og alt det stress kan tilføjes, så du føler dig mindre end dit bedste, plus det kan vises på din hud. Omfavn dig selvpleje at holde stress i skak. Lav tid til både små og store ting, der vil gøre en reel forskel i dit samlede velbefindende. Øv dyb indånding, meditere, start en mindfulness-journal, check ind med dine følelser dagligt, og nærer dit sind og krop for at dyrke et fundament af centreret-ness og selv-kærlighed.

Opbevar et par hemmelige våben til egenpleje som aromaterapi æteriske olier og Mellow Mag, en magnesiumpulverdrink, der fremmer hverdagens ro. Pakk nogle wellness-værktøjer, som du kan tage med dig på farten. Læg et par dråber lavendel essentiel olie på en klud, og sæt den væk i din taske. Tilføj nogle Mellow Mag til din vandflaske og tag den med dig. Og lav en afspilningsliste med din yndlings chill musik til at lytte til, mens du er ude og omkring.

Få flere ideer ind Pas på U: 6 måder at passe på dig selv, Sig Om: 6 tips til at hjælpe dig med at slappe af og reducere stress og Find din daglige ro med magnesium.

Sig ja til Beauty Sleep

Ideen om skønhedssøvn er ikke en myte. Søvn gør mange ting for vores kroppe, og bedre hud er en af dem. Hvis du ikke får nok søvn, får dine hudceller ikke den meget tiltrængte driftsstop til reparation og nyttiggørelse, plus mennesker, der ikke får nok søvn, er mere tilbøjelige til at miste hudens fugtighed og viser tegn på aldring end folk, der få nok søvn.[10] Og det er den sidste ting, en brud vil have før brylluppet!

Søvn fører også til bedre fokus, hukommelse, immunhelse, bedre forhold, færre ulykker og meget mere.[11] Så gør sovning af solide 7 til 9 timer hver nat til en prioritet som en del af din brudesundhedsplan. Du kan indstille scenen for bedre lukning ved at starte en rutine om natten, der signalerer din krop, når det er tid til at begynde at afvikle. Få tip til din rutine om natten, og lær alt om fordelene ved at sove i Nidkær om Zzzs: Sleep Benefits & Sleep Hacks for alle.

Hvis du har problemer med at sove, tjek nogle af vores søvnløsninger for at hjælpe dig med at fange flere Zzz, som tidsbevist melatonin eller afslappende magnesium.

4 tillægstips til brude

Start din brudens sundheds- og skønhedsrutine, og bliv glødende med kosttilskud for at hjælpe med at pleje din krop, støtte sundt og smukt hår, hud og negle, holde dit fordøjelsessystem i tip-top tilstand og forvise stress af bryllupsplanlægning. Her er vores foretrukne kosttilskud til brudeskønhed og sundhed.

Swanson Ultra Real Food Multivitamins

Med vitaminer og mineraler fra økologiske fødevarekilder, vores Real Food Multi fremmer sundt hår, hud og negle, understøtter immunforsvaret, øger knoglesundheden og inkluderer en trio af urter til hjælp i stress og urinvejs sundhed, samt give kraftige antioxidanter.

Swanson Ultra Real Food Biotin

Meget efterspurgt for sin evne til at fremme hud, hår og negle sundhed, biotin er en del af vitamin B.-Kompleks, der også er kendt for at støtte naturlig energiproduktion, sund metabolisme og hjælpe mental sundhed. Swanson Real Food Biotin er hentet fra 100% økologisk Hummingbird Tree (Sesbania grandiflora).

Swanson Probiotika til fordøjelsessundhed

Swanson Probiotic for Digestive Health hjælper med at understøtte fordøjelsen med 16 omhyggeligt udvalgte stammer til fordøjelsessundhed plus prebiotiske fructooligosaccharider (FOS) til at nærme probiotiske organismer for at sikre, at de trives.

Swanson Premium Mellow Mag

Mellow Mag fra Swanson Health Products er formuleret med en højere koncentration af letblandende magnesiumpulver end førende magnesiumdrikke for at sikre, at du får nok til at tilfredsstille alle dine krops afslapningsbehov. Plus med to gode smagsmagter at vælge imellem - Raspberry Lemonade og Orange - Mellow Mag vil være en velkommen tilføjelse til din afslapningsrutine (uden flere piller at sluge!).

Sundhed & skønhed tip til at prøve inden brylluppet

At kultivere sund skønhed indefra og ud vil få dig til at føle dig som en bryllups royalty på din store dag. Så glem bryllupets nedbrudsdiæter og bliv en sund, strålende brud med disse brudeskønhedstips, der holder sig sammen med dig længe efter at buketten er blevet kastet.

Hvad er din plan om at få glød til dit bryllup på en sund måde? Del dine egne tips til sundhed og skønhed inden brylluppet nedenfor!
Vores filosofi er, at du skal passe på din krop, fordi det er det eneste permanente hjem, du har. Det var det, der inspirerede hende til at forfølge en karriere inden for ernæring og i sidste ende førte hende til Swanson Sundhed.

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Fodnoter og referencer

 1. Tilskud af hørfrøolie mindsker hudens følsomhed og forbedrer hudbarriererens funktion og tilstand. PubMed. (Åbnede 05/14/2018) []
 2. Forbedring af naturlig hud med vitamin A (retinol). PubMed. (Adgang til 12/11/2017) []
 3. Antioxidanters rolle i huden: anti-aging effekter. PubMed. (Åbnede 05/14/2018) []
 4. Infraorbital mørke cirkler: En gennemgang af patogenesen, evaluering og behandling. US National Library of Medicine. (Åbnede 05/14/2018) []
 5. Vitamin H. Dermal Institute. (Adgang til 3/2/2018) []
 6. Biotin: WebMD.(Åbnede 12/11/2017) []
 7. 7 Skjulte fordele ved træning. WebMD. (Adgang til 12/28/2017) [] []
 8. 8 måder at brænde kalorier på og bekæmpe fedt. WebMD. (Åbnede 05/14/2018) [] []
 9. Den sunde menneskelige mikrobiom. US National Library of Medicine. National Institutes of Health.(Åbnede 2/27/2018) []
 10. Esteé Lauder klinisk forsøg Finder forbindelse mellem søvnmangel og hudalder. Universitetshospitaler. (Åbnede 05/14/2018) []
 11. Hvordan påvirkes kroppen af søvnløshed? (Adgang 01/05/2018) []

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

 • betalingsmiddel
 • Sprog
 • Leveringsland
 • priserne
  Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder