6 sunde måder at fejre venskab på

Læsetid: 6 minutter
6 sunde måder at fejre venskab på

8. juni er National Best Friend Day, en ferie skabt for at anerkende, hvor vigtigt vores nærmeste venner er for vores fælles lykke og velvære. Faktisk er der mere end en dag på kalenderen for at fejre vores venner. Der er International Dag for Venskab eller Venskabsdag (5. augustth) og der er endda en international venskabsmåned (februar).

Hvorfor så mange dage at fejre vores venner? Uanset hvordan du ser på det, er vi stærkere sammen. Fra de små ting til de monumentale øjeblikke i livet er vi der for hinanden. Vi løfter hinandens spiritus, træffer hårde beslutninger sammen, selv vand hinandens planter - og vi er faktisk sundere, når vores relationer er stærke.

Så benyt denne mulighed for at overraske dine venner og lade dem vide, hvor meget de betyder for dig. Uanset om du fejrer en vennedag eller leder efter ideer til at fejre et venskabsdagen, er der nogle sunde måder at vise dem, du plejer.

Fejr smuk venskab med en selvomsorgspakke

Du kan ikke hælde fra en tom kop, ikke? Derfor er selvpleje så vigtigt! Det gælder både for dig and your BFF. Give your bestie the best with a thoughtful self-care pakke. Create a spa in a bag with self-care essentials and include tips for making the most out of your gift.

Hvis du føler dig smug, kan du lave kort med selvomsorgsideer, herunder hvordan du genoplader tanken og nærer din krop og sind samt tips til at øve selvlidenskab.

And as for that care pakke, here are our picks to include:

Aromaterapi æteriske olier

Æteriske olier har praktisk talt endeløse anvendelser. De er gode til at støtte afslapning og stress lettelse, hjælp til humør og velvære, og de kan endda støtte immun- og kredsløbssundhed. [1], [2], [3] Hver æterisk olie har unikke egenskaber og fordele at tilbyde-fra te-træolie til hudens sundhed til geranium for at balancere sind og krop og lavendel eller kamille til afslapning. [4]

Badesalt

Opmuntre tiltrængt nedetid ved at inkludere badesalte. Prøv en Himalaya Crystal Bath Salt med terapeutiske mineraler fra gamle hav eller par Magnesium (Epsom salte) med æteriske olier til afslapning og forfriskende krop og sind. Du kan også gøre DIY Bath Bombs til en ekstra speciel touch!

Ansigtsmasker

Hvilken bedre måde at føle sig forkælet på end med en ansigtsmaske? Prøv en mineral lermask for at rense porerne, hydrere og berolige huden med en rosevaskmaske, dyb ren med en aktiveret kulmask eller gøre lysende gurkemeje ansigtsmasker sammen!

Beautifying Biotin

Giv gave med tykkere hår, stærkere negle og sundere hud! Biotin, også kendt som vitamin B.-7 eller vitamin H, gør vidundere for vores ydre glød.Biotin hjælper hudceller med at få de næringsstoffer, de har brug for, og stimulerer hår og neglevækst. [5]

Trendy Sleep Essentials

Hjælp pleje sundt søvn ved at give en søvn afgørende, som magnesium for at fremme afslapning og roe sindet. Du kan også inkludere en beroligende søvn hjælp te som 100% certificeret økologisk kamille te.

Planlæg en dag ud for at fejre venskab

Nyd en dag på farten med en vandretur for at komme i forbindelse med naturen. Tjek en online-katalog med vandreture i dit område for at finde den perfekte dagstur. Du kan endda leje paddleboards eller kajakker til et akvatisk eventyr eller blive på tørt land og gå på en naturskøn cykeltur. Hvis eventyrsport ikke er dine ting, kan du stadig nyde det store udendørs ved at tage en udendørs yogaklasse sammen eller bare gå en god, lang gåtur.

At være aktiv er dobbelt givende, når du deler oplevelsen, så tænk på sjove nye måder, du og din fitness ven kan komme ud og få dine krop til at bevæge sig. Og mens du er på det, pakke med nogle sunde snacks!

Send en hjertelig note for at fejre venskabsdagen

Hvor ofte tager du tid ud af din dag for den enkle, men effektive handling at fortælle nogen, du sætter pris på dem? Verden ville være et bedre sted, hvis vi alle gjorde det oftere. Du tror måske, "det er bare ord", men der er overbevisende videnskabelig forskning bag kraften i ord, både positiv og negativ. [6], [7] Og ord kan faktisk ændre din hjerne! [7]

Ifølge Barbara Fredrickson, Ph.D., en af grundlæggerne af Positiv psykologi, vi har brug for mindst tre positive tanker og følelser for at bekæmpe ethvert udtryk for negativitet. [7] Hvad betyder det for os? Mange af os har formentlig ikke nok positivitet i vores dage. Opløftende, positive ord er motiverende og hjælper med at holde os modstandsdygtige i lyset af livets udfordringer. [8] De hjælper med at forme vores tro (selv om os selv), påvirke vores adfærd, inspirere følelsesmæssige reaktioner og hjælpe med at forme vores verden. [9]

Så hvorfor ikke sprede nogen lykke ved at bruge positive ord til at opløfte dine venner? Endnu bedre, få nogle fine papirvarer og skriv en håndskrevet note for at gøre det mere personligt. Din håndskrift er lige så unik som du er, og håndskrevne notater er sjældne at få i disse dage. Det alene vil vise din bestie, at du ville tage tid til at vise dem, du bryr dig om. Det vil være et souvenir, din ven kan opdage igen og igen.

Lav en sund brunch til din Bestie

Du kan have masser af brunch dateres med dine knopper, men har du nogensinde made brunch til dem? Der er noget iboende specielt om at blive inviteret til et måltid. Du kan også tage måltidet til din ven ved at lave mad på deres sted, og lave madlavning en del af det sjove! Bare kom med alle ingredienserne i hånden og fang dig op, mens du laver og laver mad sammen.

Uanset hvordan du laver din bestie en sund brunch og taler i timevis (hjemmelavede mimosas valgfri) er en fantastisk måde at vise din påskønnelse og bruge tid sammen. Du kunne holde det nemt med spil-skiftende avocado toast opskrifter, vis din bagning færdigheder og lav et himmelsk brød af dette sundt bananbrød, eller pisk op en sindssyg lækker og sund morgenmad skål.

Pointen er at få kvalitetstid sammen. Og som det viser sig, kan madlavning til en anden også gavne dig på andre måder! Gør gode ting for andre mennesker, som madlavning, kan få dig til at føle dig lykkeligere og mere forbundet, men madlavningens handling kan have nogle fordele, herunder fremme af mental velvære gennem den opmærksomhed, der naturligvis kommer med grundkvaliteten til at smag dufte, smag og teksturer under madlavning. [10]

Kram dine venner mere

Er du generøs med krammer? Hvis ikke, måske skal du genoverveje! Der er faktisk videnskab bag, hvorfor krammer får os til at føle os så gode. Krammer frigiver følsomme hormoner som oxytocin, som kan reducere stress, nedsæt hjertefrekvensen og måske endda sænke blodtrykket! [11]

Så hvis du ikke gør noget andet for dine venner på National Best Friend-dagen (eller endda hvis du gør det), giv dem en stor klem og fortæl dem, de er værdsat. Nogle gange er det virkelig de små ting, der gør hele forskellen.

Hvorfor er Celebrating Friendship Vigtigt?

Bortset fra de indlysende fordele ved at have et støttesystem og en person, du ved, kan du stole på, at holde vores forhold sundt påvirker vores fysiske og mentale sundhed på måder vi aldrig kan forestille os!

Undersøgelser har gentagne gange knyttet sunde relationer til bedre fysisk og psykisk sundhed, og usunde forhold gør os mere stressede, hvilket kan bidrage til andre problemer som svagere immunforsvar og forhøjet blodtryk. [12] Et alarmerende studie gennemført i en periode på 7,5 år viste, at folk med sunde forhold havde en 50% større sandsynlighed for overlevelse uanset andre sundheds- eller demografiske faktorer! [12]

At opretholde sunde relationer er godt for alle involverede, og National Best Friends Day er en stor påmindelse om det. Men vi opfordrer dig til at fejre venskab og sunde relationer hver dag!

Vi er virkelig Ganske enkelt. Sundere. Sammen.®

* Disse udsagn er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration. Disse produkter er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

Fodnoter og referencer

 1. Hvad er aromaterapi? WebMD.(Åbnede 02/2/2018) []
 2. Effekt af aromaterapi massage på angst, depression og fysiologiske parametre hos ældre patienter med det akutte koronarsyndrom: En randomiseret klinisk undersøgelse. International Journal of Nursing Practice. (Adgang 06/06/2018) []
 3. Immunologiske og psykologiske fordele ved aromaterapi Massage. US National Library of Medicine. (Adgang 2/2/2018) []
 4. Aromaterapi: En komplet vejledning til helbredende kunst. Kathi Keville, Mindy Green. (Adgang 2/2/2018) []
 5. Biotin: WebMD. (Adgang til 12/11/2017) []
 6. Ordets varige effekt på følelser: Ord kan lette eksponeringseffekter for at true billeder. US National Library of Medicine. (Adgang 06/06/2018) []
 7. Ord kan ændre din hjerne. Psych Central. (Adgang 06/06/2018) [] [] []
 8. Det mest farlige ord i verden. Psykologi i dag. (Adgang 06/06/2018) []
 9. Den skræmmende kraft af negative ord. Goop. (Adgang 06/06/2018) []
 10. Køkkenterapi: Tilberedning af mental velvære. Psykologi i dag. (Adgang 06/06/2018) []
 11. Hyppigere partnerkrammer og højere oxytocinniveauer er forbundet med lavere blodtryk og hjertefrekvens hos præmenopausale kvinder. PubMed. (Adgang til 12/28/2017) []
 12. Sociale forhold og dødelighedsrisiko: En meta-analytisk gennemgang. PLOS Medical Journal. (Adgang 06/06/2018) [] []

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

 • betalingsmiddel
 • Sprog
 • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder