7 Endless Summer Beauty Tips

Læsetid: 7 minutter
7 Endless Summer Beauty Tips

Sommeren er endelig i fuld gang, og sammen med det kom tonsvis af sjove udendørs aktiviteter der har os i solskin. Men sommeren bringer også nogle udfordringer, når det kommer til at føle og se dit bedste i varmen.

Heldigvis har vi fået dig dækket med tips til glødende hud, hydraterede låse og energi 'til efter solen går ned, plus sommerens skønhedskrav og DIY-tips, du ikke vil gå glip af!

# 1 Hydrering, hydrering, hydrering

Vi kan ikke sige det nok, og vi ved, at du har hørt det en million gange, men gør du det? At være hydreret er absolut nødvendigt for at kigge og føle dig bedst når som helst på året, men om sommeren når temperaturerne skyder, bliver dehydreret mere risikabelt.

Din krop har brug for vand og meget af det, for at forblive sund. Plus, virkelig strålende sommer hud er bare ikke muligt uden ordentlig hydrering! Drik op for at holde din hud sund og hydreret, for at hjælpe kroppens processer fungerer korrekt, din stofskifte går stærk og til at genopbygge, hvad du taber gennem sved, hvilket hjælper med at regulere kropstemperaturen. [1]

Bored med almindeligt vand? Giv hjemmelavet vand infusioner et forsøg. Det er en lækker måde at øge din hydrering og få et par ekstra næringsstoffer, mens du er på det.

# 2 Forenkle din sommer makeup

Omslut sommerens ånd ved at forenkle din skønhedsrutine. Der er intet glamourøst at have sminke af ansigtet eller slå sig ned i fine linjer, og når det er varmt og du bruger de samme skønhedsprodukter, du brugte om vinteren, kan smeltesmeltning være uundgåeligt.

Ditch tyngre fundament for et serum fundament med solcreme eller et letvægts mineral foundation, som vil være mindre tilbøjelige til at kage i varmen. Eller spring over fundamentet helt og gå med en bronzer i stedet.

Vælg sommer skønhed essentials, der vil se godt ud på trods af varmen. For eksempel bytt læbestift til naturligt tonede læbepalmer og brug gelskyggestifter i stedet for pulveriserede skygger.

I stedet for at gøre din sommer skønhed rutine om at dække din hud, gør det om at pleje sundere hud. Kig efter skønhedsprodukter med naturlige ingredienser og ingen skadelige kemikalier, og fortsæt med at læse for flere tips om, hvordan du fodrer din hud og dyrker naturlig sommerudstråling.

# 3 forstærker din sommer hudpleje

Summer hudpleje handler om at beskytte, fugtgivende og få masser af antioxidanter til at hjælpe med at bekæmpe frie radikaler skader forårsaget af UVB stråler fra sollys. [2] Det betyder, at du bærer din solcreme og anvender fugtighedscreme selvfølgelig, men det er ikke alt! Hvis du stadig tager varme brusere, kan du tørre din hud ut unødigt, især hvis du lige har brugt dagen i solen. Sænk temperaturen på dit brusebad 10 til 15 grader for at mindske tørreffekterne og påfør din lotion umiddelbart efter dusjen for at låse mere fugtighed.

Og om, at solcreme-opt for mindst SPF 30 solcreme hver dag, som blokerer 97% af UVB stråler. [3] SPF 45 blokerer omkring 98%, men ifølge eksperter er ingen solcreme blokke UVB stråler helt så gå noget højere end det vil ikke nødvendigvis give dig fuldstændig beskyttelse. Bare sørg for at genbruge ofte i henhold til produktmærket. [3]

Du kan få din fugt og SPF-beskyttelse alt i et trin ved at vælge en body lotion og solcreme combo, som du kan lagre med ekstra solcreme, hvis det er nødvendigt. Og sørg for at holde et after-sun kit til rådighed, der indeholder essentials som forbrændingsspray og beroligende aloe at afkøle ting, hvis du ved et uheld får for meget sol.

Husk, at mens solcreme er nødvendigt for at beskytte dig mod UVB-stråler, kan det også påvirke din krops evne til at lave vitamin D, så vitamin D kosttilskud kan være en god ide selv om sommeren.

Ligeledes eksfolieres jævnligt for at holde huden glat og beskytte din hud udefra ved at lægge op på antioxidanter. Solstråler kan bidrage til frie radikaler i hudceller, hvilket fører til fotoalder og andre hudhelseproblemer. [2] Frie radikale rensende antioxidanter kan hjælpe med at beskytte celler mod oxidativ skade. [4] Lær mere om antioxidantrige fødevarer og kosttilskud til sommeren nedenfor.

# 4 Prøv beskyttende sommerhår Essentials

Når det kommer til sommerhår, er det normalt bedst at gå med strømmen og springe over hårprodukter, der kan klare sig og opbygges i varmt, fugtigt vejr. Omsmykke naturlige, fugtede låse og prøv nye opdoser eller løse, komfortable stilarter til at slå varmen. Brug en hat, hvis du bruger meget tid udendørs for at beskytte dit hår og hovedbunden fra solens stråler.

En af de største skønhedsudfordringer i sommeren er at tømme flyveflyvninger i fugtigt vejr. For at få næret hår, der er mindre tilbøjelige til at flyve, skal du prøve at bruge en farvebeskyttende shampoo og balsam om sommeren, selvom du ikke farve dit hår. Det giver ekstra fugt og beskyttelse til dine låse. Brug også et fugtgivende hårserum til dyb konditionering og frizz kontrol.

Hvis du er på vej ud for en dag i solen, så prøv en efterladt balsam for at hjælpe med at forsegle og beskytte dit hår. Du kan lave din egen ved at tilføje 3/4 kop aloe juice, 1 tsk avocadoolie og 1 kop kokosvand i en sprøjteflaske. Fortsæt læsning for mere sommer DIY skønhed!

# 5 Nyd sæsonmæssige fødevarer til sommer skønhed

Sæsonbestemt spiser giver dig maksimal ernæring og energi, masser af antioxidanter og fytokemikalier til en sund krop og næret hud, og de er åh-så-smagfuld! Udnyt den uendelige række friske, hele fødevarer, der er modne og klar til at spise nu. Hvad du spiser viser på din hud, og sommeren er det perfekte tidspunkt at foretage et sundt skift mod en ægte fødevarekost.

Med så mange muligheder til rådighed, er der ingen måde, du vil kede dig. Bærene sprænger med antioxidant flavonoider, og friske greens, peberfrugter, tomater og rodgrøntsager er fyldt med antioxidantcarotenoider til øjen- og hudhelse og overordnet cellulær beskyttelse. [5]

Lav smoothies med friske frugter blandet med is for at holde det koldt, og læg op på sæsonbetonede produkter ved hvert måltid for maksimal skønhed ernæring udefra.

# 6 kosttilskud til sommer skønhed og sundhed

Uanset om du er på udkig efter at få din krop til stranden, klar til din skønhedsnæring eller fylde ernæringsmæssige huller i din kost, er disse 5 kosttilskud ideelle til sommerens sundhed.

Lutein og Zeaxanthin Supplements: Lutein og zeaxanthin er antioxidantcarotenoider, der hjælper med at beskytte øjnene mod at beskadige blåt lys, og de er også gode til din hud og hjælper med at beskytte hudceller mod frie radikaler. [6], [7]

Astaxanthin Supplements: Astaxanthin er også et carotenoid pigment, og det er en af naturens mest potente antioxidanter, og det bruges til at understøtte sund vision samt hjerne-, hjerte- og hudhelse. [8] Undersøgelser har vist astaxanthin kan også hjælpe med at forbedre tegn på aldring, herunder krager fødder rynker, hud elasticitet og hudhydrering. [9]

Adaptogenic Schizandra: Schizandra Berry har i sidste ende modtaget meget presse som en adaptogen urt, der hjælper med kroppens reaktion på stress og angst. [10] Undersøgelser viser også, at det også kan beskytte huden mod UVB-induceret oxidativ skade og mindske nedbrydningen af collagen på grund af UVB-eksponering. [11], [12]

Plantebaseret Proteinpulver: Som den primære byggesten i muskler og en vigtig komponent til sundt hår, hud og negle er protein et must-have. [[Fordelene ved protein. WebMD. (Adgang til 5/29/2018)]] Det hjælper med at holde dig energisk og føle sig fuld længere, hjælper med at opretholde en sund vægt og fremmer vævsreparation. [13], [14]Bland noget proteinpulver i en smoothie til en påfyldning og nærende, perfekt til sommerferie. Vælg et plantebaseret protein med en komplet aminosyreprofil for at opnå maksimale proteinfordele.

Chrom Picolinate: Har du brug for hjælp til at forblive energibesparende, mens du arbejder hen imod dine sommer fitness mål? Prøv krom picolinate! Chrom spiller en nøglerolle i vægttab og hjerte-kar-sundhed, og hjælper din krop til at metabolisere carbs og lipider. [15]

# 7 Prøv Sommeren DIY Skønhed Behandler

Vil du give din hud en rigtig godbid? DIY ansigtsmasker, badebomber og fugtighedscreme er en fantastisk måde at forkæle dig selv og kontrollere, hvad der sker på din hud. De er også sjovt at lave! Tag din naturlige skønhed til det næste niveau ved at prøve nogle af disse opskrifter derhjemme.

Gurkemeje Ansigtsmaske Opskrift for en sund glød

Bland ingredienserne i en lille glasbeholder og påfør et nyt renset ansigt. Pas på ikke at få det i øjnene eller på dit tøj. Lad være i 15 minutter og skyll med varmt vand. Brug en eller to gange om ugen og opbevar ekstra i køleskabet. Bemærk: Denne maske kan forårsage en svag gul farvetone på huden, der vil falme væk og kan plette tøj eller håndklæder.

Afgiftningsaktiveret Trækul Ansigtsmaske

Bland alle ingredienser med lige nok vand for at gøre det spredt og applicere på ren hud. Lad det tørre i ca. 15-20 minutter og skyll derefter med varmt vand.

DIY Body Scrub med æblecidereddike

Bland alle ingredienser i en plastikbeholder og brug som kropskrubbe til at eksfolieres i badet.

Lav din egen spray deodorant

 • 6 spiseskefulde heksehassel
 • 6 spiseskefulde destilleret vand
 • 2 dråber te træ æterisk olie
 • 2 dråber lavendel æterisk olie

Tilsæt ingredienser til en sprøjteflaske og ryst for at blande før hver brug. Sørg altid for, at de æteriske olier du vælger er sikre til brug på huden. Læs produktmærket og foretag en følsomhedstest inden applicering. Du kan også tilføje citron æterisk olie og salvie æterisk olie, men te træ æterisk olie er en nøgle ingrediens for at holde dig frisk så ikke erstatte det helt, find dufte der komplimentere det i stedet.

DIY fugtighedscreme

Spring over kommercielle lotioner og kend naturlige olier i stedet. Du kan tilføje et par dråber af din foretrukne, hudvenlige æteriske olie til at lave din egen underskrift sommer duft eller holde dem usøgende. Her er et par olier at kende:

Jojoba Oil

Jojoba olie er særlig stor, fordi det efterligner fugt, der ydes af hudens naturlige serum. Det hjælper med at reducere vandtab til huden smidig uden at føle sig tung. Lidt går langt!

Kokosolie

Hvis din hud er tør, prøv kokosolie at lindre, fugt og beskytte huden naturligt. Det er også fantastisk til hydratiserende hud efter en dag udendørs.

Vindruekerneolie

Undersøgelser viser, at grapeseed olie kan hjælpe med at beskytte huden mod skadelige UV-stråler, plus det giver stærke antioxidanter og fugt, der ikke tilstopper porer. [16]

Din smukkeste sommer endnu

At kigge og føle sig bedst om sommeren tager en kombination af næring af din krop, opblødning og behandling af din hud rigtigt. Disse tips er en god måde at komme i gang, og du er velkommen til at dele dine egne tips i kommentarerne nedenfor!

Hvis du har haft disse tips, skal du tjekke ud 5 Summer Fitness Fun Ideas for måder at få din krop til at flytte hele sommeren.

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Fodnoter og referencer

 1. 6 grunde til at drikke vand. WebMD.(Åbnet 07/02/2018) []
 2. Ultraviolet stråling og frie radikaler beskadiger huden. PubMed. (Adgang 07/02/2018) [] []
 3. High SPF Sunscreens, er de bedre? WebMD. (Adgang 07/02/2018) [] []
 4. Hudbeskyttelse mod UV-lys af kostholdige antioxidanter. PubMed. (Adgang 07/02/2018) []
 5. Antioxidanter i frugter. WebMD. (Adgang 07/02/2018) []
 6. Lutein & Zeaxanthin Koncentration i Frugt & Grøntsager. American Macular Degeneration Foundation. (Adgang 07/02/2018) []
 7. Lutein og zeaxanthin i øjen og hud sundhed. PubMed. (Adgang 07/02/2018) []
 8. Astaxanthin: En Antioxidant Powerhouse. Nutraceuticals World. (Adgang til 5/25/2018) []
 9. Kosmetiske fordele ved astaxanthin hos mennesker. Biochimica Polonica. (Adgang til 5/29/2018) []
 10. Virkninger af adaptogener på det centrale nervesystem og de molekylære mekanismer forbundet med deres stressbeskyttende aktivitet. US National Library of Medicine. (Adgang til 5/29/2018) []
 11. Beskyttende virkning af Schizandrin B mod skade på UVB bestrålede hudceller afhænger af hæmning af inflammatoriske veje. PubMed. (Adgang til 5/29/2018) []
 12. Schisandrin B beskytter mod solstrålingsinduceret oxidativ skade i BJ humane fibroblaster. PubMed. (Adgang til 5/29/2018) []
 13. Fordelene ved protein. WebMD. (Adgang til 5/29/2018) []
 14. Protein, vægtstyring og mæthed. PubMed. (Adgang til 5/29/2018) []
 15. Chrom kosttilskuds faktablad. National Institutes of Health. (Adgang til 5/29/2018) []
 16. True Story: Drue-frøolie Er Beauty Ingredienten du ikke vidste du havde brug for. Byrdie. (Adgang til 5/29/2018) []

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

 • betalingsmiddel
 • Sprog
 • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder