Produktion (MFG) & Expiration (EXP) Datoer

Swanson MFG (Fremstillingsdato)

Swanson Produkter mærkes ofte med en fremstillingsdato (MFG) i stedet for en udløbsdato (EXP). Medmindre det er angivet ved en udløbsdato, anses produkterne for stabile ved fuld styrke i to år fra MFG-datoen. Undtagelser heri omfatter væsker og probiotika, der anses for stabile i et år fra MFG-datoen.

Bemærk venligst: Swanson af og til omprøve produktets stabilitet, og hvis det viser sig at have en længere holdbarhed, udstedes en forlænget udløbsdato for det pågældende parti. Vi inkludere resultaterne af enhver omprøvning under fanen 'Yderligere oplysninger' på produktsiden.

Fremstillingsdato

Fremstillingsdatoen, der er trykt på etiketten, repræsenterer den dato, hvor produktet blev produceret, og er din garanti for kvalitet og friskhed. Ofte, på en mørkfarvet flaske bliver MFG-datoen trykt på bunden af flasken. Alle Swanson Produkter produceres af godkendte Good Manufacturing Practices (GMP) kompatible producenter for at opfylde specifikke standarder for kvalitet og stabilitet.

Swanson vil fortsætte med at teste og studere deres produkter for at sikre, at de opfylder forventet holdbarhed (i de fleste tilfælde to år fra producentens dato). Denne ændring i label dating skyldes en ændring af lovkrav og repræsenterer ikke en ændring i kvaliteten af Swanson mærkevarer.

Vær sikker på at der ikke har været nogen ændring af ingrediensvalg eller fremstillingsprocedurer og Swanson mærkevarer fortsætter med at mødes og overstiger de strengeste kvalitetsstandarder. Swanson vil fortsat kræve, at deres producenter udvikler og formulerer produkter for at bevare deres kvalitet for den forventede tidsramme (to år for de fleste produkter, et år for probiotika og nogle flydende produkter).

Denne ændring i produktdatering gælder kun for Swanson brandtilskud og omfatter ikke madvarer eller aktuelle eller kosmetiske produkter (cremer, lotion, shampoo osv.)

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder