Hvorfor sender du varer i flere pakker?

Vi har været i e-handel i over 20 år nu og har eksperimenteret med mange permutationer til at optimere logistik, så de passer til vores kunders behov og præferencer.

Uden tvivl kan alle lide at have muligheder, men nogle gange må vi gøre afvejninger mellem hastighed, bekvemmelighed og pris.

Langt de fleste af kundens prioriteter og vores egne er for de lavest mulige omkostninger med den mest tid og ressourceeffektive bekvemmelighed - så til dette mål er vores standardfri-Forsendelse indstillingerne muliggøres af Forsendelse pakker med den lavest mulige omkostningsdirigering, når de plukkes og pakkes.

Vi målte omkostningerne ved konsolidering og på grund af vores volumen Forsendelse satser er samlede vægtbaseret, og der er ingen omkostningsbesparelser ved konsolidering - og uden tvivl er den største omkostning, vi alle har at administrere, tid.

Så vi fandt den bedste måde at tilbyde gratis fragt på alt, overalt for den laveste tid og produktomkostninger for dig, er at afsende hver pakke som er fyldt.

Bekvemmeligheden ved at modtage varer hurtigere, for det meste i brevboksvenlig størrelse pakker, uden at du behøver at være hjemme for at modtage varer, foretrækkes af de fleste kunder og sparer yderligere omkostninger ved at minimere både retur og overdreven emballering og tomt fyldstof.

Vi gennemgår mere tilpasset og premium Forsendelse indstillinger, så du har mulighed for at vælge disse ekstra tjenester og vil lancere dem, så snart vi er glade for, at vores automatiseringssystemer også kan levere disse til de lavest mulige omkostninger.

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder