Swanson Forbrugstips

Vær venlig at vide det Swanson Kapsler kan åbnes, og indholdet kan opløses i vand eller tilsættes til andre fødevarer eller drikkevarer. Vi ville ikke foreslå dette med en softgel, da du ikke kan fjerne alt indhold for at få den fulde dosering.

Hvis et produkt er en enterisk eller tidsfrigivelsesformulering, kan du miste disse særlige egenskaber ved at fjerne indholdet fra kapslen eller softgel. Dette kan også lade nogle kosttilskud sårbare over for mavesyre. Andre kan forårsage mavesmerter eller andre ubehag uden den beskyttende belægning. Du kan potentielt miste omkring 20% af indholdet, når du fjerner fra kapslen eller softgel.

Nogle kosttilskud kan også irritere mundslimhinden. For eksempel anbefaler vi ikke at tage cayenne ud af kapslen og sætte det i en smoothie.

Frysning af en tablet eller kapsel kan holde potten længere, men vi har ikke testet dette, og vi anbefaler heller ikke frysning. Grunden til, at tabletterne er meget sarte når det kommer til fugt. Hvis der kommer fugt i flasken i fryseren, kan tabletten nedbrydes. Det er også muligt, at hvis flasken skal fjernes og komme til stuetemperatur, kan dette også skabe fugt og nedbryde tabletten.

Softgels bør ikke køles, da glycerin kan absorbere fugtkondensation på grund af temperaturændringer, hvilket resulterer i, at softgelsne klæber sammen. Når softgels er frosset, kan udvidelse af indholdet forårsage brud eller lækage, så frysning anbefales heller ikke.

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder