Swanson Good Manufacturing Practice (GMP)

De Forenede Stater har ikke et certificeringsmærke for THR (Traditional Herbal Registration), som Det Forenede Kongerige gør, men i stedet skal virksomhederne være GMP (Good Manufacturing Practice) certificeret. Swanson Health Products har altid opretholdt en "A" for excellence i overensstemmelse med GMP regler.

Hvornår Swanson kilde et produkt, giver producenten dem et certifikat for analyse (CofA), som garanterer at det modtagne produkt svarer til det bestilte.

Ud over CofA Swanson Brug også ISO-certificerede laboratorier til at teste produkter for renhed og styrke, før de sælges til offentligheden. Hvis produktet ikke opfylder deres strenge specifikationer, skal forsendelse returneres til producenten. Med andre ord kan kunden være sikker på, at det, der er anført på etiketten, faktisk er det, der er i flasken.

Swanson giver hver producent et "score" baseret på flere kriterier. Når man tager på en ny fabrikant, vil de først få en lav score, indtil de bygger deres omdømme ved at levere produkter, der er fri for kvalitetsproblemer. Nye producenter testes ofte, og når de har etableret en historie med at levere kvalitetsprodukter, bliver testningen mindre hyppig.

FDA'en er ikke teknisk "godkende" supplerende virksomheder som Swanson, som er forpligtet til at følge FDA-reglerne for tillægsindustrien og er underlagt en revision eller inspektion til enhver tid. For at sikre det Swanson følger FDA-forskrifterne og er i overensstemmelse med FDA's cGMPs (nuværende Good Manufacturing Practices), ansætter de uafhængige inspektører til at komme ind og revidere deres procedurer med jævne mellemrum.

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder