Hvad er tendens nu? Buzz-værdige opdateringer i skønhed

Læsetid: 7 minutter
Hvad er tendens nu? Buzz-værdige opdateringer i skønhed

Har du bemærket, at din social media feed bliver mere pakket med "shelfies" end selfies på det seneste? Du forestiller dig ikke ting. Viser ud af din øverste hylde af skønhedens essentials er alt raseri - og det er ikke overfladisk fad!

Mange af de trendige produkter viser, at vi bliver mere kloge om, hvad vi lægger på vores hud og i vores kroppe, og vi står stolt bagud (og viser!), Der giver os rigtige resultater.

Her er 10 trendende skønheds ingredienser og produkter, der fortjener alt, hvad der er top-shelf kærlighed.

# 1 Probiotika i hudpleje

Ligesom din tarm er din hud hjemsted for en mangfoldig gruppe levende mikroorganismer. Før du bliver udtjent med det, ved det - de gode organismer, der udgør din hudflora, er der for en meget god grund. De hjælper med at holde din hud sund og danner en barriere mellem hud og dårlige bakterier eller toksiner, og de kan endda spille en rolle i din huds immunrespons. [1], [2]

Men nogle gange kan det mikrobielle univers blive smidt væk, hvilket kan medføre hudproblemer. Det er her hvor probiotisk hudpleje kommer ind. Ved at forstærke din hud med gavnlige og sunde bakterier får du flere af de gode fyre, der kæmper for hjemmeholdet. Probiotisk hudpleje skaber en forstærket barriere mellem din hud og de dårlige bakterier og toksiner, der kan bidrage til hudproblemer. [2]

Denne sunde hudpleje tendens fremhæver det faktum, at der er mere hudpleje end blot rensende og fugtgivende. Ligesom alle andre systemer i vores krop har vores hud balance for at trives.

# 2 Hyaluronsyrehydrering

En anden top skønhedstrend, der skaber bølger lige nu, er hyaluronsyreserum. Denne hud-plumping hydrator har bestemt fortjent hype. Hyaluronsyre er en naturlig bestanddel af vores hud, der spiller roller i hudens sundhed, elasticitet, vandbalance for hudens hydrering og mere. [3], [4]

Den magiske af hyaluronsyre som hudhydrator kommer ud fra, at hyaluronsyremolekyler kan holde op til 1000 gange deres vægt i vand. [4] Når huden appliceres på huden, tiltager hyaluronsyre serum fugt i huden, hvilket forbedrer hudens fugtbarriere for at holde det hydreret for en frisk, dyb hud. Og da mangel på fugt i huden er en stor faktor i hudens aldring, kan hyaluronsyre medvirke til at holde os til at se frisk ud i de kommende år!

One thing you may notice while shopping for this helpful molecule is the extremely varied pris points of hyaluronic acid products. Skip the expensive department store brands and try it in Swanson Hyaluronsyre Serum.

# 3 Nut & Seed Oil Moisturisers

Der er en ubestridelig tendens mod mere naturlige skønhedsprodukter nu, da flere af os er klar over, at enkle ingredienser ofte er bedre - både for os og for miljøet!

Komplicerede fugtgivende cremer udskiftes med naturopkøbte olier - som var de mest aktive ingredienser i mange af disse cremer i første omgang. Hvem har brug for alle disse konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, når du kan komme direkte til kilden til fordelene?

Nærende olier som rosehip frøolie arganolie, jojobaolie, marula olie, mandelolie og kokosolie er alle på vej mod vores skønhedshylder, både for vores hår og vores hud, og ikke kun som sekundære ingredienser-de er stjernerne i showet! Her er 6 hår og hudolier at prøve:

6 hår og hudolier at prøve - infografisk

Swanson Premium Certified Organic Argan Oil: Pakket med vitamin E, essentielle fedtsyrer og polyphenoler er arganolie hydratiserende og nærende. [5]

Økologisk Restaurering af Rosehip Oil: Rosehips er en naturlig kilde til essentielle fedtsyrer og A-vitamin, som har genoprettende egenskaber, der gør det til et populært supplement til hudplejeprodukter og en top anti-aging olie. [5]

Swanson Premium Jojoba Oil, Certified Organic: Jojobaolie svarer til den naturlige talg i din hud. Denne balanceringsolie virker for alle hudtyper, fordi den både kan replikere hudens fugt og opløse overskydende olie. [5]

Swanson Premium 100% ren marulaolie: Denne olie er afledt af møllen af den afrikanske marula frugt. Den er rig på fedtsyrer og er fyldt med antioxidanter for at beskytte mod frie radikaler, der kan bidrage til hudens aldring. [5]

Ren Almond Oil: Almondolie er rig på E-vitamin og perfekt til nærende og genoplive enhver hudtype uden tilstopning af porer. Prøv at tilføje et par dråber til dit hårbalsam til en ekstra dosis af hydrering til dine låse.

Swanson Organic Certified 100% Organic Extra Virgin Coconut Oil: Luksuriøst fugtgivende kokosolie er ekstremt alsidig. Det er fast ved stuetemperatur, men smelter med røret på din hud. Kokosolie er rig på vitamin E og fedtsyrer og lugt lækre! Denne stærkt fugtighedsgivende olie er den perfekte mulighed for tør vinterhud.

# 4 Vitamin C Hudpleje

C-vitamin cremer og serum er ikke nye til scenen, men de er for nylig blevet en hudpleje. Skønhed aficionados sværger ved aktuel vitamin C til at hjælpe med at udjævne hudtone og tekstur og til anti-aging fordele.

C-vitamin er en antioxidant der hjælper med at beskytte hudceller mod frie radikaler og fotoalder. Det regulerer også kollagendannelse, en anden vigtig faktor i hudens aldring. [6] Få fordelene ved denne buzz-værdige favorit i Swanson Premium Vitamin C Creme, som har en hudunderstøttende kombination af vitaminer og botaniske stoffer.

# 5 Antioxidanter til sund hud

C-vitamin er ikke den eneste antioxidant der trender i skønheden. Antioxidanter hjælper med at beskytte vores hudceller mod skadelige oxidative stress, hvilket gør dem særligt vigtige til at holde huden sund og kæmper med tegn på aldring. Andre antioxidantfyldte trends for sund hud omfatter topisk resveratrol og matcha grøn te.

Resveratrol findes i drues hud, og undersøgelser viser, at den har stærke anti-aging egenskaber. [7] Matcha grøn te er en type te, der er særlig rig på antioxidant phytonutrients. Den er lavet af fintmalet grønne te blade. Du kan drikke det for at få fordelene, men det vises også i mange hudplejeprodukter. Få fordelene i Swanson Resveratrol Wrinkle Cream med Hyaluronsyre og Swanson Organic 100% Certified Organic Matcha Green Tea.

# 6 Bedre til dig solcreme

Hvad der foregår, er din hud lige så meget som hvad du lægger i din krop, og efterhånden som vi bliver mere kloge ingredienser, skifter vores dagligdags produkter til det bedre.

Solcreme er ingen undtagelse, og ja, du burde bære det hver eneste dag! Men med så meget slidtid er det meget vigtigt at vælge en mere sund valg, som mineralbaserede solcreme, der også pakker i en sund dosis hudfarlige fugtighedscreme og antioxidanter.

# 7 Skincare Supplements

Det er ingen hemmelighed, at skønhed starter indefra. Det fremhæves af det faktum, at skønhedstilskud har officielt opnået trendstatus på det seneste. Hvis du læser etiketterne på disse trending hudpleje kosttilskud, finder du ingredienser som Schizandra bær, marine kollagen og sortfrøolie, sammen med langvarige skønhedsfavoritter som vitamin E og biotin. Her er hvorfor disse ingredienser er så populære.

Schizandra Berry: Som en adaptogen urt hjælper Schizandra med at bekæmpe de fysiske og mentale virkninger af stress. Siden stress kan dukke op på din hud, det er en stor hjælp til at holde din glød, plus Schizandra bær er fuld af antioxidanter, der hjælper med at beskytte huden mod billeddannelse. [8]

Marine Collagen: Har du bemærket dine foretrukne Instagram stjerner til at tilføje marine kollagen til deres morgen smoothies? De hudforøgende fordele ved kollagen omfatter forbedret fugtbevarelse, hudtekstur og smidighed, plus det kan medvirke til at holde rynkerne dannet. [9] Hvorfor marine kollagen? Det absorberes lettere af kroppen end andre typer af kollagen, hvilket gør det til en favorit blandt wellnesseksperter. [10]

Sort Currant Seed Oil: Som en fremragende kilde til både alfa-linolensyre (ALA) og gamma-linolensyre (GLA) er sortfrøolie i rampelyset som et forskønnende tilskud, der understøtter hår og hud. [11]<sup>,</sup> [12]

E-vitamin: Antioxidant vitamin E er absolut nødvendigt for at opretholde en sund hud. Det spiller en rolle i kampen mod tegn på hudens aldring og understøtter kollagen. [13] Forene vitamin E med vitamin C kosttilskud til en stærk hud-sundhed duo.

Biotin: Beautifying biotin hjælper dine hudceller med at absorbere næringsstoffer og stimulerer hår og negle. [14] Dette næringsstof har et langt ry som et skønhedstillæg.

# 8 Total Body Beauty

Hvorfor skal dit ansigt have det sjove? En anden velvære tendens, vi elsker, er at passe på resten af din hud, så godt som du er bekymret for dit ansigt. Og hvorfor ikke? Du fortjener selvomsorg fra hoved til tå!

Mange af de ovennævnte næringsstoffer har gavn for hele din krop, og dine yndlingsingredienser til at holde din ansigtshudet hydreret og glad kan hjælpe med at nære din krop også. Prøv fugtgivende med mandelolie, tilsæt vegetarisk squaleneolie eller hyaluronsyre til dine lotioner for et hydratiserende boost, eller tilføj nogle af de andre hudvenlige tendenser ovenfor til din kropspleje rutine.

Hvad er der på din øverste hylde?

Der er ikke noget smukkere end at pleje dit bedste og sunde selv. Skønhed er ikke en størrelse passer til alle. Din sundhed og skønhed skal være lige så unik som dig, og vi vil gerne høre om det. Hvilken Swanson produkter er på din øverste hylde? Del dine favoritter i kommentarerne nedenfor!

Og tilmelde dig Swanson Health e-mails, så du vil være den første til at vide om nye wellness ressourcer, innovative produkter og værdifulde kampagner.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Fodnoter og referencer

 1. Effekten af probiotika på immunregulering, akne og fotografering. ScienceDirect. (Adgang 08/14/2018) []
 2. Kan Probiotika være den næste store ting i acne og rosacea behandlinger? American Academy of Dermatology Association. (Adgang 08/14/2018) [] []
 3. Hyaluronsyre: Et nøgle molekyle i hudens aldring. US National Library of Medicine. (Adgang 08/14/2018) []
 4. Hyaluronsyre Hvad gør den? Fidia Farmaceutici SpA (Adgang 08/14/2018) [] []
 5. De 5 bedste olier til din hud. Healthline. (Adgang 08/14/2018) [] [] [] []
 6. Vitamin C og hud sundhed. Oregon State University. (Adgang 08/14/2018) []
 7. Anti-aging egenskaber af resveratrol: anmeldelse og rapport af en potent ny antioxidant hudpleje formulering. PubMed. (Adgang 08/14/2018) []
 8. Beskyttende virkning af Schizandrin B mod skade på UVB bestrålede hudceller afhænger af hæmning af inflammatoriske veje. US National Library of Medicine. (Adgang 08/14/2018) []
 9. En oversigt over de fordelagtige virkninger af hydrolyseret kollagen som en nutraceutical på hudegenskaber: Videnskabelig baggrund og kliniske studier. The Open Nutraceuticals Journal, 2015, 8: 29-42. (Adgang 08/14/2018) []
 10. En novel enzymemetode til fremstilling og karakterisering af kollagenfilm fra svømmeblære af fisk Rohu (Labeo rohita) Food and Nutrition Sciences. Vol.06 No.15 (2015)(Åbnede 08/14/2018) []
 11. Essentielle fedtsyrer og hud sundhed. Oregon State University. (Adgang 08/14/2018) []
 12. GLA: Tilpas til en konge? Healthline.(Åbnede 08/14/2018) []
 13. E-vitamin og hud sundhed. Oregon State University. (Adgang 08/14/2018) []
 14. Biotin: WebMD. (Adgang til 12/11/2017) []

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

 • betalingsmiddel
 • Sprog
 • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder