Hvorfor vælge tilstandsspecifikke urter til energi, fælles, hjerte og hjerne sundhed?

Læsetid: 8 minutter
Hvorfor vælge tilstandsspecifikke urter til energi, fælles, hjerte og hjerne sundhed?

Herbal wellness og adaptogenic urter er trending på grund af noget herbalists har kendt hele tiden, og moderne videnskab bekræfter-urter tilbyder kraftfulde sundheds-og wellness-fordele.

Urter kan påvirke vores sundhed på mange spændende måder, som hjælper med at holde vores sind skarpe, vores organer er skræmmende, sunde og energiske og fremmer en forhøjet følelse af velvære ved at reducere virkningen af stress på vores krop og sind.[1],[2],[3]

De videnskabeligt beviste fordele ved urter er drivkraften bag vores nye linje af videnskabeligt undersøgte urteformler med klinisk undersøgte ingredienser til støtte for led, hjerte, energi og hjerne sundhed support. Hver blanding indeholder enkle, videnskabsbagede ingredienser, der er specielt formuleret af syntetiske, naturlige plantekilder.

Er du klar til at udnytte naturens kraft, bevist af videnskaben? Læs nedenfor for at lære, hvorfor vi valgte de urter, vi har medtaget i vores nye betingelsesspecifikke urteblandinger Swanson Pure Science Herbals, plus lære om adaptogene urter og hvordan de kan hjælpe med at bekæmpe sind og krop stress.

Hvad er Adaptogenic Urter og Adaptogener?

Lad os se det i øjnene - det moderne liv kan være stressende. Adaptogene urter kan bare være det svar, vi alle har søgt. Adaptogene urter er unikke urter, også kendt som "adaptogens", der er specielt gode til at hjælpe vores sind og organer med at håndtere daglige stressorer.[1] De hjælper med at skabe en følelse af balance og ro i vores moderne liv, og hjælpe med at beskytte os mod virkningerne af stress.

Adaptogene urter hjælper med kroppens stress svar, og mange af dem hjælper med at reducere cortisolniveauer samtidig med normalisering af relaterede fysiologiske funktioner som nervesystemstimulering på grund af stress.[1],[4]

Det er vigtigt for at hjælpe os med at føle os bedre midt i det moderne livs stress, men mindre stress kan også betyde bedre sundhedsmæssige og aldringsmæssige fordele også siden stress gør os alder hurtigere![5],[6] Plus vurderer eksperter, at mellem 75% -90% af alle lægebesøg skyldes stressrelaterede sundhedsmæssige bekymringer.[6]

formildende stress bør være en vigtig overvejelse i alles wellness-rutiner. To af vores nye Pure Science Herbals, Pure Brainpower og Pure Energy, indeholder adaptogene urter. Du kan læse mere om disse gavnlige urteblandinger nedenfor.

Hvad er tilstandsspecifikke urter og hvorfor skal jeg prøve dem?

Videnskabelig forskning har vist, at visse urter er velegnede til at hjælpe med specifikke sundhedsområder. For eksempel er Boswellia en urt, der er kendt for at understøtte sunde bindevæv, hvilket gør det til en fremragende optagelse i fællesbåren supplerende formler.[2] Druefrø ekstrakt hjælper med at støtte et sundt blodtryk inden for det normale område og tilbyder kardio-beskyttende fordele, og Ginkgo-bilbo bruges til at understøtte kognitive fungere.[7],[8]

Men vi har taget traditionelle urteformler et skridt videre. Vores eksperter har udnyttet nogle af naturens mest effektive ingredienser og kombineret dem i kraftfulde urteblandinger, der er specielt velegnede til at understøtte bestemte områder af sundhed. Det er kernen i Swanson Health's Pure Science Herbal Formulas.

Så hvorfor skal jeg supplere med betingelsesspecifikke urteblandinger? Fordi urter kan målrette mod dine unikke sundhedsbehov på en naturlig og videnskabeligt støttet måde. Urter har kvaliteter, der kan trøste og forynge din krop. Prøv dem og se selv!

Swanson Pure Energy Herbal Blend med Adaptogenic Rhodiola

Ren energi fra Swanson leverer afbalanceret energi og fokus med antioxidant fordele, plus humør og stress support. Denne energi urteblanding hjælper med at bekæmpe træthed for at holde dig følelsesladet hele dagen lang.

Pure Energy har en kraftig blanding af 4 urter og botanikere designet til at arbejde synergistisk for at øge opmærksomheden og koncentrationen, mens du giver din krop energi uden jitters. Koffein fra naturlige kilder er også inkluderet på samme niveau som en gennemsnitlig kop kaffe for at give et øjeblikkeligt energiforøgelse sammen med anti-træthedstøtte.

Urteblanding til energi med adaptive urteanlæg - Infographic

Udforsk krydderurter og botanik i vores Pure Energy formel:

L-theanine: En aminosyre, der findes i grøn te, der er meget ens i struktur og virkning for glutamat, en naturligt forekommende aminosyre i kroppen, der hjælper med at overføre nerveimpulser i hjernen.[9] L-theanin fremmer en følelse af rolig årvågenhed eller afslapning uden beroligelse.[10]

Rhodiola Rosea: Rhodiola rosea er en populær adaptogen urt, der bruges til at bekæmpe de fysiske og mentale virkninger af stress.[11],[12] Det hjælper med at afbalancere kortisolresponsen og kan også hjælpe med at regulere humør.[12],[13]

Koffein fra grøn teekstrakt: Ekstrakt af grøn te er en potent kriger mod frie radikaler, og koffein fra grøn te kombineret med L-theanin hjælper med at støtte et afbalanceret energiforøgelse.[14]

Koffein fra grøn kaffe: Grønne kaffebønner er ikke-ristede kaffebønner, der indeholder højere niveauer af gavnlig chlorogen syre end ristede bønner.[15] Grønne kaffebønner har været nærende og energiserende organer og sind i århundreder.

Urtetilskud til led, hjerte, Brian & energi

Prøv Swanson Pure Energy

Nyd afbalanceret energi og skærpet koncentration uden jitterne! Denne synergistiske blanding af adaptogener, urter og botanik fremmer energi, forbedret opmærksomhed og positivt humør og hjælper med at kæmpe dagligt stress og træthed med videnskabeligt undersøgte doser.

Swanson Pure Brainpower Herbal Blend med Adaptogenic Bacopa

Swanson Pure Brainpower er en omfattende hjerne sundhed formel, der indeholder ingredienser, der er klinisk undersøgt for at understøtte aktiviteten hos neurotransmittere, der er involveret i informationsbehandling og hukommelse, samt sund produktion af hjerneafledt neurotrofisk faktor (BDNF), et neuroprotein forbundet med raske kognitive funktion og mental præstation, der falder med alderen.[16]

Udnyttelse af naturens kraft, Pure Brainpower understøtter hjerne sundhed og kognition, fokus, hukommelse, koncentration, humør og sund blodgennemstrømning til hjernen.

Swanson Pure Science Pure Brainpower Herbal Supplement - Brain Health Infographic

Udforsk urter og botanik i vores Pure Brainpower formel:

Gingko Biloba: Gingko Biloba har længe været brugt til at støtte kognitive sundhed, hukommelse og mental opmærksomhed for at hjælpe dig med at holde dig skarp og klar til det, der kommer din vej, samt at støtte sund blodgennemstrømning til hjernen.[8]

Bacopa Monniera: Bacopa monniera er en adaptogen ayurvedisk urt til hukommelsesstøtte, der kan øge visse hjernekemikalier involveret i tænkning, læring og hukommelse.[17] Vores Pure Brainpower urteformel indeholder BaCognize®, et garanteret styrke ekstrakt standardiseret til 12% bacopa glycosider.

Kaffefrugtekstrakt: Kaffefrugtekstrakt er en polyphenol-rige superfood, der bruges til at støtte sund produktion af BDNF.[18] Pure Brainpower inkorporerer NeuroFactorTM kaffefrugtekstrakt, der er lavet med fuld frugt, herunder kaffeplantens bønne, i en specialiseret hjernehygiejnisk lipidblanding til kognitive support.

Urtetilskud til led, hjerte, Brian & energi

Prøv Swanson Pure Brainpower

Husk skarpt med klinisk undersøgte urter vist at understøtte fokus, blodgennemstrømning, neurotransmitterfunktion og den sunde produktion af hjerneafledt neurotrofisk faktor (BDNF), der aftager med alderen og er knyttet til sunde kognitive fungere.

Swanson Pure Joint Herbal Blend

Swansons Ultra Joint-formel kombinerer naturens og videnskabens kræfter ved hjælp af urter, der kan fremme fælles komfort og fleksibilitet på så lidt som en uge![19] Den er formuleret med klinisk undersøgte urter for at understøtte fælles integritet, reducere brusk nedbrydning og støtte mobilitet, så det er lettere for dig at gøre de ting, du elsker mest.

Swanson Pure Science Ren fælles urtetilskud - fælles støtteinfographic

Udforsk krydderurter og botanik i vores rene blandede urteformel:

Kinesisk Skullcap og Heartwood: Forskning viser, at kernetræ, også kendt som Acacia catechu ekstrakt, i kombination med kinesisk kranietæppe, også kendt som Scutellaria baicalensis, kan levere hurtig komfort og fleksibilitet for leddene.[19] Hjertetræ og kinesisk skallehue er nøgleelementerne i Univestin, ® en patenteret, klinisk valideret formel, der virker hurtigt for at fremme fælles sundhed.

Boswellia: Boswellia-ekstrakt har rødder i ayurvediske traditioner til trøstende led og fremme fælles sundhed.[2] Pure Joint indeholder AprèsFLEX®, et patentanmeldt "next generation" Boswellia-ekstrakt, der understøtter fælles komfort, funktion og mobilitet.[20]

Mulberry og Heartwood: Også kendt som Morus alba, har undersøgelser vist, at moberrot og bark kombineret med kernelvær kan støtte sund brusk og reducere brusk nedbrydning.[21] Vores rene fælles formel indeholder AmLexin®, en klinisk undersøgt fælles sundhedskomponent fremstillet af en kraftig kombination af hvid morbærrot og bark plus Acacia catechu.[22]

Urtetilskud til led, hjerte, Brian & energi

Prøv Swanson Pure Joint

Oplev bedre fælles sundhed og mobilitet med en kraftfuld, hurtigtvirkende blanding af videnskabeligt studerede urter for at fremme fælles integritet, fleksibilitet og mobilitet (på så lidt som en uge!), hvilket reducerer den samlede nedbrud i brusk for at hjælpe dig med at være aktiv og på farten.[19]

Swanson Pure Heart Herbal Blend

Swanson Pure Heart er en enkel, gennemsigtig formel blanding med 3 urter, der fremmer hjerte-kar-sundhed og blodcirkulation, opretholde sundt kolesterol niveauer, og dets ingredienser er klinisk undersøgt for at understøtte sunde blodtrykniveauer allerede inden for det normale interval.

Swanson Pure Science Pure Heart Herbal Supplement - Heart Health Infographic

Udforsk krydderurter og botanik i vores Pure Heart urteformel:

Resveratrol: Forskning viser, at resveratrol kan bidrage til at forbedre omsætningen og støtte sunde blodlipidniveauer og lipidmetabolisme.[23] Resveratrol har også unikke og dybe beskyttende virkninger på kardiovaskulært væv.[23]

policosanol: En cardio-støttende forbindelse afledt af planter, policosanol fremmer sunde arterier og sunde blodlipidniveauer inden for det normale område.[24] BioCosanol policosanol fra Swanson funktioner ideelle forhold for policosanolkomponenter til fremme af hjertesundhed.

Vindruekerne: Undersøgelser viser, at druemostekstrakt kan være gavnligt for mange områder af kardiovaskulær sundhed, herunder sund cirkulation.[25] Pure Heart udnytter MegaNatural®-BP, en druemostekstrakt ekstraheret til 90% polyphenoler, hvilket er blevet vist i kliniske undersøgelser for at understøtte sunde blodtryksniveauer allerede inden for det normale interval.[26]

Urtetilskud til led, hjerte, Brian & energi

Prøv Swanson Pure Heart

Elsk dit hjerte med klinisk studerede urteingredienser der understøtter sunde blodtrykniveauer, hjerte-kar, cerebrovaskulær og cirkulationssundhed, plus øger antioxidantaktiviteten i kroppen med videnskabeligt studerede doser af tre kraftige urter.

Swanson Pure Science Condition-Specific Herb Blends

Swanson Pure Science Herbals er en linje af banebrydende kosttilskud, der har klinisk bevist urte ingredienser hentet lige fra naturen til at levere formler til hjerne, led, hjerte sundhed og energi - og du kan føle dem i gang! Køb vores fulde serie af betingelsesspecifikke urter på: swanson.co.uk/shop/#!cat-vitamins-nutritional-supplements=botanical-herbal

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Fodnoter og referencer

 1. Adaptogene urter: Naturens løsning til stress. Den kiropraktiske ressourceorganisation. (Åbnede 06/21/2018) [] [] []
 2. Boswellia serrata. Science Direct. (Åbnede 06/21/2018) [] [] []
 3. Neurofarmakologisk gennemgang af Nootropic Herb Bacopa monnieri. US National Library of Medicine. (Åbnede 06/21/2018) []
 4. Virkninger af adaptogener på det centrale nervesystem og de molekylære mekanismer forbundet med deres stressbeskyttende aktivitet. US National Library of Medicine. (Åbnede 06/21/2018) []
 5. Virkningerne af stress på din krop. WebMD. (Åbnede 06/21/2018) []
 6. Spørg lægen: Gør stress får os til at ældes hurtigere? Harvard Health Publishing. (Åbnede 06/21/2018) [] []
 7. Druefrøekstrakt til blodtryk? WebMD. (Åbnede 06/21/2018) []
 8. Ginkgo. WebMD. (Åbnede 06/21/2018) [] []
 9. Theanine. WebMD. (Åbnede 06/21/2018) []
 10. Theanine. Examine.com (Åbnede 06/21/2018) []
 11. Rhodiola. National Center for Komplementær og Integrativ Sundhed. (Åbnede 06/21/2018) []
 12. En randomiseret, dobbeltblind, placebokontrolleret, parallelgruppeundersøgelse af det standardiserede ekstrakt shr-5 af rødderne af Rhodiola rosea i behandlingen af personer med stressrelateret træthed. PubMed. (Åbnede 06/21/2018) [] []
 13. Virkningerne af Rhodiola rosea L. Ekstrakt på angst, stress, kognition og andre humørsymptomer. PubMed. (Åbnede 06/21/2018) []
 14. 10 påviste fordele ved grøn te. Healthline. (Åbnede 06/21/2018) []
 15. Grøn kaffe. WebMD. (Åbnede 06/21/2018) []
 16. Hjerneafledt neurotrofisk faktor er forbundet med aldersrelateret nedgang i hippocampal volumen. PubMed. (Åbnede 06/21/2018) []
 17. Bacopa. WebMD. (Adgang 02/09/2018) []
 18. Modulerende virkning af kaffefrugtekstrakt på plasmaniveauer af hjerneafledt neurotrofisk faktor hos raske individer. PubMed. (Adgang 02/09/2018) []
 19. En kombination af Scutellaria baicalensis og Acacia catechu ekstrakter til kortvarig symptomatisk lindring af fælles ubehag forbundet med knogleskørhed. Journal of Medicinal Food. (Adgang 02/09/2018) [] [] []
 20. ApresFlex® PLT Health Solutions. (Adgang 02/09/2018) []
 21. Virkningerne af Morus alba og Acacia catechu på livskvalitet og overordnede funktion hos voksne med knæartrose. Hindawi Journal of Nutrition and Metabolism. (Adgang 02/09/2018) []
 22. AmLexin®. (Adgang 02/09/2018) []
 23. Resveratrol. Science Direct. (Adgang 02/09/2018) [] []
 24. Policosanol. WebMD. (Adgang 02/09/2018) []
 25. Druefrøekstrakt. WebMD. (Adgang 02/09/2018) []
 26. MegaNatrual®-BP. Polyphenoler. (Adgang 02/09/2018) []

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

 • betalingsmiddel
 • Sprog
 • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder