Enzymedica

Læsetid: 2 minutter

Enzymedica er et Florida baseret firma, der blev grundlagt i 1998 med det formål at tilbyde kunderne de højeste potens enzymprodukter mulige. I dag er de en af branchens ledere og vinder adskillige priser for deres Therma-Blend ™ -teknologi.

Hvilken rolle spiller enzymer i fordøjelsen?

Vores kroppe har brug for en række fordøjelsesenzymer til at nedbryde vores mad til absorberbare næringsstoffer.

Fødeintolerancer, fordøjelsesproblemer og lav immunitet kan alle være tegn på, at din krop ikke har de rigtige enzymer til at fordøje visse fødevarer. Nogen der mangler fordøjelsessymbolet lactase for eksempel, vil ofte finde sig lider af laktoseintolerans.

Hvordan supplerer enzymer supplerende enzymer?

Ved at supplere din diæt med den rigtige kombination af fordøjelsesenzymer kan du tage meningsfulde trin for at forbedre og opretholde din fordøjelseshygiejne. Som følge heraf kan du forvente at opleve forbedret regelmæssighed, mindre fordøjelsesbehov og bedre assimilering af vitale næringsstoffer.

Hvorfor vælge Enzymedica?

Enzymedica mener, at viden har magt til at ændre liv. Deres mål er at uddanne folk om vigtigheden af enzymer i det overordnede helbred.
Alle produkter er lavet af højeste kvalitet enzymer og indeholder absolut ingen fyldstoffer for at sikre renhed.
Hvert produkt er 100% vegetarisk, og selskabet søger efter veganske og kosher ingredienser, når det er muligt.
Hvert produkt er specielt formuleret til at give målrettet støtte til almindelige fordøjelsessmerter, fødeintolerancer, kardiovaskulær sundhed, ordentlig immunfunktion eller sunde inflammatoriske reaktioner.
Enzymedica test også rutinemæssigt deres produkter til gluten og andre ingredienser i overensstemmelse med cGMP retningslinjer.

# 1 Sælger enzym mærke

I løbet af det sidste årti har Enzymedica modtaget mere end 50 topindustripriser, herunder flere 'Better Nutrition Magazine's People's Choice Awards', mange 'Best of Supplements Awards' og mange 'VITY' og 'Nexty Awards'.

3 x stærkere end konventionelle enzymer

Enzymedics eksklusive Thera-blend ™ -proces sikrer, at enzymer kan virke effektivt på alle områder i fordøjelseskanalen og i hele kroppen. I modsætning til konventionelle enzymer kombinerer Thera-Blend-teknologien flere enzymer, der hver især har et andet optimalt pH-interval. Dette resulterer i aktive enzymer i hele din GI tarmkanalen. Lab tests viser Enzymedics Thera-blend enzymer er 3 x stærkere og arbejder mere end 6 x hurtigere end førende fordøjelseskomplementer. *

Ekstraordinær kvalitet

Enzymedics facilitet er GMP-certificeret (Good Manufacturing Practices) gennem NSF, en helt uafhængig organisation.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder