Adfærdskodeks

Læsetid: 2 minutter

Vi abonnerer på og fremmer Bidragsforeningens adfærdskodeks.

Uacceptabel adfærd kan rapporteres af kontakte os i tillid.

Vores løfte

For at fremme et åbent og indbydende miljø forpligter vi som bidragydere og vedligeholdere til at gøre deltagelse i vores projekt og vores samfund en chikanefri oplevelse for alle uanset alder, kropsstørrelse, handicap, etnicitet, kønskarakteristika, kønsidentitet og udtryk, niveau af erfaring, uddannelse, socioøkonomisk status, nationalitet, personligt udseende, race, religion eller seksuel identitet og orientering.

Vores standarder

Eksempler på adfærd, som bidrager til at skabe et positivt miljø, omfatter:

 • Brug af indbydende og inkluderende sprog
 • At være respekt for forskellige synspunkter og oplevelser
 • Gracefully acceptere konstruktiv kritik
 • Fokuserer på, hvad der er bedst for samfundet
 • Viser empati mod andre medlemmer af fællesskabet

Eksempler på uacceptabel adfærd fra deltagerne er:

 • Brugen af seksualiseret sprog eller billeddannelse og uvelkommen seksuel opmærksomhed eller fremskridt
 • Trolling, fornærmende / nedsættende kommentarer og personlige eller politiske angreb
 • Offentlig eller privat chikane
 • Udgivelse af andres private oplysninger, som f.eks. En fysisk eller elektronisk adresse, uden udtrykkelig tilladelse
 • Anden adfærd, som med rimelighed kunne betragtes som upassende i en professionel ramme

Vores ansvar

Projektansvarlige er ansvarlige for at afklare standarderne for acceptabel adfærd og forventes at tage passende og retfærdige korrigerende foranstaltninger som reaktion på eventuelle tilfælde af uacceptabel adfærd.

Projektansvarlige har ret og ansvar for at fjerne, redigere eller afvise kommentarer, forpligter, kode, wiki-redigeringer, problemer og andre bidrag, der ikke er tilpasset denne adfærdskodeks, eller midlertidigt eller permanent forbyder nogen bidragyder til andre adfærd, som de anser upassende, truende, offensiv eller skadelig.

Anvendelsesområde

Denne adfærdskodeks gælder inden for alle projektrum, og det gælder også, når et individ repræsenterer projektet eller dets samfund i offentlige rum. Eksempler på at repræsentere et projekt eller et fællesskab omfatter at bruge en officiel projektets e-mail-adresse, udstationering via en officiel socialmediekonto eller at fungere som en udpeget repræsentant ved en online eller offline begivenhed. Repræsentation af et projekt kan yderligere defineres og præciseres af projektansvarlige.

Håndhævelse

Tilfælde af misbrug, chikanering eller på anden måde uacceptabel adfærd kan rapporteres af kontakter projektgruppen eller via support@swanson.co.dk. Alle klager vil blive gennemgået og undersøgt og vil resultere i et svar, der anses for nødvendigt og passende under omstændighederne. Projektgruppen er forpligtet til at opretholde fortrolighed med hensyn til reporteren af en hændelse. Yderligere detaljer om specifikke håndhævelsespolitikker kan bogføres separat.

Projektpersonale, der ikke følger eller håndhæver adfærdskodeksen i god tro, kan udsættes for midlertidige eller permanente konsekvenser som bestemt af andre medlemmer af projektets ledelse.

Attribution

Denne adfærdskodeks er tilpasset fraBidragsforbindelse, version 1.4, tilgængelig påhttps://www.contributor-covenant.org/version/1/4/code-of-conduct.html

For svar på almindelige spørgsmål om denne adfærdskodeks se: https://www.contributor-covenant.org/faq

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

 • betalingsmiddel
 • Sprog
 • Leveringsland
 • priserne
  Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder