Prisfastsættelse

Læsetid: 10 minutter

Spring direkte til “Sådan får du de bedst mulige priser”For at spare endnu mere på dine køb end noget andet websted ...

Eller læse den fulde artikel for at finde alt hvad du har brug for at vide om prisfastsættelse...

Prispolitik

Ganske enkelt vores prisfastsættelse politik er at gøre alt for at give dig de bedste priser!

For at gøre dette bruger vi en kombination af teknologi til at fremstille prisfastsættelse nøjagtige og bæredygtige og gode forsknings- og udviklingsbeslutninger for at holde alle omkostninger så lave som muligt gennem stordriftsfordele.

Prisberegning

Der er flere måder at præsentere priser på, inklusive eller eksklusive porto, emballering, importafgifter og moms og den beskedne løn for de gode mennesker, der modtager, afsender og leverer dine varer, og dem, der er hver dag for at besvare dine spørgsmål og vise dig de bedste tilbud, vi kan finde og forhandle med producenter til dig.

Det pris du betaler påvirkes af den samlede effektivitet af den samlede ordre, og vi videregiver alle besparelser, der er mulige for større ordrer, fordi de simpelthen koster os mindre at sende, så de burde koste dig mindre med det samme beløb!

Prisfastsættelse af internationale produkter

Gennem at læse og overveje alle dine meget værdsatte tilbagemeldinger, langt de fleste mennesker ønsker at se pris af produktet og Forsendelse separat.

Nu kan du nemt sammenligne priser og Forsendelse med websteder over hele verden - og især for at sammenligne med websteder i hjemlandet for importerede produkter, der ofte ikke har så konkurrencedygtig international styring Forsendelse muligheder.

Vi er nu glade for at bringe dig dette som standard, så du nu kan se pris af produktet fra producenten og eksport, import og levering separat for en ægte, retfærdig og gennemsigtig sammenligning.

Dette hjælper dig med at se begge dele; de stordriftsfordele, vi skaber gennem volumenrabatter med producenterne, og de omkostningseffektivitetsbesparelser, vi skaber, ved at få disse produkter friske fra produktionslinjen til din dør så hurtigt og effektivt som muligt.

Prøv os; sammenligne os med ethvert andet websted, og del med os ethvert tilbagemeldinger på alt hvad du vil have os til at se på eller sammenligne også!

Prisgennemsigtighed

Forsendelse

Med henblik på denne artikel og en kortfattet forklaring vil vi bruge udtrykket *Forsendelse* inkluderer: omkostninger ved køb fra producenten inklusive betalingsbehandling, bogføring og valutatransportgebyrer, udgifterne til Forsendelse til hvert enkelt opfyldelses- eller speditionslager, omkostningerne ved eksport og import til hvert lager, udgifterne til sikker opbevaring, rengøring, sikkerhed og rotation, og derefter pluk, pakning, emballering, transport af transportør, postomkostninger for transport og endelig enhver relevant import afgifter og skatter for dit leveringsland, hvis lageret er placeret uden for der, og omkostningerne ved sporing og derefter levering af bekræftelse af levering af din lokale lastmile-transportør.

Ja, der er meget involveret!

Vær dog ikke bange, vores job er at vise dig, hvordan du får disse omkostninger så lave som muligt!

Gratis fragt

Der er selvfølgelig ikke sådanne ting som gratis, derfor *Gratis fragt* er simpelthen en måde at præsentere samlede priser pr. vare og ordre på på en sådan måde, at du lettere kan se de samlede omkostninger pr. vare, inklusive produktionsomkostninger, international transport, afgifter, skatter, opbevaring, pluk, pakning, emballering, forsendelse og levering pr. enhedsmængde - som alt sammenføjer til det globale pris du ser og pris du betaler.

Med al den teknologi, der er i verden, er det dog stadig ikke muligt at inkorporere enhver mulig bestillingspermutation i hvert element pris på denne måde, så det skal baseres på flertalsgennemsnit og den laveste fællesnævner - men det vil så betyde, at alle priser inkluderer højere overskrift først og inkluderer et element af afrunding, som du ikke kan se og ikke kan tilbyder alle de samme omkostningsbesparende gennemsigtighedsfordele ved *Plus forsendelse* prisfastsættelse.

Plus forsendelse

Vores specialitet er i at købe høje kvalitet og etiske mærker fra hele verden og også levere dem rundt om i verden - så der er mange omkostninger at beregne og huske på.

Generelt er de samlede højeste procentvise omkostninger i enhver forsyningskæde fra fremstilling til forbruger offentlige skatter.

Skatter er gode, fordi det er den provision, som vi alle betaler vores regeringer, så de pålideligt kan levere alle de delte tjenester som uddannelse, sundhed og sikkerhed, som vi alle er enige om, at de bedst betales kollektivt og leveret uden omkostninger til salg, markedsføring og betalingsbehandling.

Imidlertid kan den * måde * du bestiller varer på, og den rute, de tager, have stor indflydelse på den samlede procentdel af told og afgifter, så igen bruger vi teknologi til at beregne alle disse omkostninger og permutationer for at give dig den mest omkostningseffektive bestilling muligheder.

Selvfølgelig betaler vi stadig stolt alle de korrekte skatter nøjagtigt, lovligt og pligtopfyldende - skønt vi også reducerer omkostningerne ved skatteopkrævning med konsolideret fragt og elektronisk behandling af skatter, der skyldes i henhold til ruten for at holde omkostningerne ved skatteopkrævning så lave som muligt, og fordel derfor regeringer og dig selv med lavere samlede omkostninger i bevægelse og sporing af varer og tjenester.

Derefter udgifter til det faktiske produkt fra producenten og omkostningerne for alle Forsendelse fra dem til dig.

Derefter er omkostningerne ved markedsføring, som i dag hovedsagelig er webstedet og datafeeds til andre websteder.

Til sidst er omkostningerne for os her og arbejder for dig, hvilket er den laveste samlede procentdel af pris, og når vores mængder stiger og vores faste omkostninger er statiske, kan vi derefter videregive alle omkostningsbesparelser direkte tilbage til dig gennem lavere Forsendelse omkostninger, volumenrabatter og henvisningsprovisioner, hvor vi også kan spare på markedsføringsomkostninger.

Hurtig vs billig vs kvalitet

Det er en fælles præsenteret triage, hvor de siger, vælg to, og det vil fortælle dig, hvad den tredje bliver.

Skønt det stadig er muligt at forbedre alle tre, og det er, hvad vi kalder * effektivitet * gennem stordriftsfordele, og du ser som værdi for pengene.

Vi * kun * kilder produkter fra etablerede, certificerede og hæderlige mærker, så du kan være sikker på, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten i sourcing fra kun de højst ansete, gennemsigtige og ansvarlige producenter, der bakker deres garanti for produktkvalitet til dig.

Dette forlader hurtigt kontra billigt - og det er for dig at vælge - så det er for os at tilbyde jer begge muligheder.

Du beder os om at finde de lavest mulige priser og kun besøge vores hjemmeside for at overveje at bestille, hvis vi kan tilbyde det bedste pris for en pålidelig service - så vi skal altid beregne og tilbyde dig det laveste pris muligt - og vi gør netop det.

Dette betyder dog, at du bruger standard leveringstjeneste med det matchende bredere leveringstidsinterval, som du bør indregne i dine omkostningsbesparelser og ordreplanlægning, så den dyrere hurtige del ikke gør nogen forskel for dig - selvom vi stadig vil altid få din ordre så hurtigt som menneskeligt muligt med den lovligt nedfældede tillid fra nationale postforsendere, der er ansvarlige for sikker og hurtig levering af dine godbidder.

Nogle gange har du også brug for hurtigt, så vi tilføjer routing- og servicemuligheder hele tiden for at give dig disse muligheder også - selvom 98% af kunderne stadig vælger det lavere samlet pris når de glade for at vente på deres typiske standard lokale postleveringstjeneste, er valget stadig vigtigt, da vi alle undertiden bare har brug for noget hurtigere og er glade for at betale hurtigt for at spare os tid og penge i et andet område.

Vores priser

Efter mange års studier og lytter til tilbagemeldinger med hensyn til fordele og ulemper ved hver metode til beregning af priser, konkluderede vi, at den bedste måde at præsentere priser på er imidlertid, at du gerne vil se dem, og give dig valget mellem at se og sammenligne * begge * beregningsmetoder for at finde den bedste samlet værdi for din ordrestørrelse og behov.

Vi har altid troet på effektivitet, nøjagtighed, ærlighed og gennemsigtighed i vores tilbud, det er en del af vores Mission statement, hvilket betyder, at vi nu præsenterer priser som standard som *plus forsendelse* - så du kan se det faktiske pris af produktet fra Producenten - og de faktiske omkostninger ved at få det til dig gennem uanset routing- og leveringstjeneste, du foretrækker.

Dette sætter os også på lige vilkår med søgemaskiner og pris sammenligningswebsteder, hvor nogle gange mindre gennemsigtige konkurrenter skjuler deres Forsendelse koster, indtil du kommer til betalingssiden, som blot spilder din tid og gør det sværere for dig at foretage en sand og retfærdig sammenligning.

Vi skjuler aldrig priser, vi tilbyder altid de lavest mulige priser og omkostninger, og vi gør alt, hvad vi kan for at finde og guide dig mod de mest omkostningseffektive mærker og måder at bestille, der giver dig den bedste samlede værdi, så du kan stole på vores hjemmeside og levering, og spar dig dyrebar tid og penge.

Pris præsentation

Prisfastsættelse kan se forvirrende ud, ganske enkelt fordi næsten enhver virksomhed gør dette anderledes, og nu er mange platforme til stede prisfastsættelse på forskellige måder også!

Søgemaskiner

Google viser for eksempel kun pris af produktet og kan ikke beregne faktiske Forsendelse så har en tendens til valgfrit at vise den værdi, der præsenteres af webstedet - hvilket betyder, at mange websteder nu har opdelt deres prisfastsættelse præsentation, så varen prisfastsættelse ser lavere ud til at være iøjnefaldende i søgeresultaterne, og serviceomkostningerne tilføjes bagefter afhængigt af dine valg af forsendelse og leveringsmuligheder - men nogle gange vanskeligere at finde, når de er skjult i slutningen af kassen.

Prissammenligning

Flyselskaber er naturligvis berømte for at blive tvunget til at vedtage denne præsentationsmodel siden begyndelsen af pris-sammenligning af websteder, hvorved overskriften pris er det, der fanger folks øje eller endda gør det muligt for deres tilbud at vises på den første side med søgeresultater.

Så vi kan muligvis kommentere, at det er mere kompliceret i dag - men vi bad også om dette med vores valg af at undersøge priser indirekte og hvad vi klikker på.

De har simpelt set svaret og givet os, hvad vi leder efter, de laveste prispriser og valgfri tjenester baseret på vores præferencer - og andre brancher har nu også fulgt dette.

Heldigvis har vi stadig valg, og konkurrence er stadig nyskabende, vi lavede bare lidt mere arbejde for os selv med at forske og sammenligne på grund af denne overskrift prisfastsættelse præference for vores opmærksomhed - men nu har vores værdsatte skik og forskellige behov opfordret vores tjenesteudbydere til at tilbyde flere muligheder og innovationer til alle budgetter og præferencer.

Prisfastsættelse af fair handel

Så dette indstillingsbaseret prisfastsættelse præsentationsmodel er drevet af kundernes brug af disse søgemaskiner og ofte inkluderer de kun de tilbud i deres browsing og overvejelser, der vises på den første side for din søgning - vi gør det alle - selvom mange af os nu lærer, vi er nødt til at gøre mere arbejde for at sammenligne det samlede resulterende total pris efter vores præferencer - så vi kan lide at finde et betroet brand og derefter have en tendens til at holde os med dem i bytte for de loyalitetsbonuser, vi får til gengæld for de gensidige omkostningsbesparelser, som betroet loyalitet skaber for begge parter.

Dette betyder også, at vi har et ansvar overfor de producenter og producenter i det oprindelsesland, hvor dine varer er fremstillet, så vi betaler altid en fair pris til lager, og brug alle vores tekniske udviklings- og automatiseringsfunktioner til at lægge alle omkostningseffektiviteter i den videre transit og levering - så producenter og producenter kan kontinuerligt investere i forskning og udvikling af deres egen infrastruktur til stordriftsfordele og træning af høj kvalitet og uddannelse, som du så ser som innovation og stigende værdi.

Vores præsentation

For endda at få din opmærksomhed i søgemaskiner og pris sammenligning motorer blandt aggressiv konkurrence, vi skal præsentere *Plus forsendelse* prisfastsættelse som standard.

Afhængig af hvordan du ser på det, Forsendelse omkostninger kan derefter forekomme forholdsvis høje. Skønt det virkelig er, hvad det koster os at få varerne fra producenten til dig, så det kan også være meget afslørende og hjælpe dig med at vælge de mest effektive og bedste valuta for pengene muligheder for dig.

For dem, der stadig tænker *Gratis fragt* er fri for omkostninger eller konsekvenser, eller vil bare se den samlede vare pris inklusive alle transit- og leveringsomkostninger, tilbyder vi dig stadig en måde at se priser * inklusive * Forsendelse også.

Men dette er et større problem - * for større ordrer og bulk-buy * kan du kun opnå de laveste samlede priser ved at se på *Plus forsendelse* prisfastsættelse - som du vil se, når du tilføjer varer eller mængder i din kurv.

Dette fremhæver også, at disse *Gratis fragt* og * Abonner & Gem * -tilbud, du ser i Amazon, Ebay og andre er ikke altid det bedste tilbud for dig eller miljøet, og det er derfor, vi altid anbefaler gennemsigtighed i *Plus forsendelse* prisfastsættelse og bulk-køb for at spare tid, penge og materialer koster hele vejen langs den globale rejse, dine varer kan tage.

Hvordan får du den bedste pris?

Den første ting man skal huske på er, at små ordrer på 1 vare koster alle det mest beløb, der skal behandles, så ideelt set bør man tage sigte på at bygge en kurv med 3 eller flere genstande til stordriftsfordele ved betalingsbehandling og afsendelse for at give dig en samlet mere gunstig pris pr. vare.

Ofte kan besparelserne være 10% til 50% eller mere til bulk-buy, så hvis du bruger noget regelmæssigt, er ting som * Abonner & Gem * -programmer faktisk meget dyre og ineffektive samlet, og du sparer mere ved at købe forsyninger til en længere tid alle i samme rækkefølge.

Bestil hurtigere for at drage fordel af de pålidelige og økonomiske nationale postleveringssatser for alle områder, faktisk betaler du dig selv for at vente, og ofte er der lidt eller ingen forskel i leveringstider, når økonomipost altid rejser så hurtigt som muligt, det gør bare ikke får ikke et hurtigt kør-hoppe om bord, hvis der er nogen forsinkelser.

Abonner på vores e-mail-nyhedsbrev, det er gratis og den mest ajourførte og pålidelige anmeldelse til, når vi offentliggør de særlige tilbud, vi har været i stand til at forhandle eller beregne baseret på tendenser med høj efterspørgsel.

Kom direkte til vores hjemmeside, det sparer os begge penge til klik gennem annonceringswebsteder, og vi videregiver også alle disse besparelser.

Fortæl os, hvad du leder efter, hvis vi ikke har det på lager, men du ikke kan finde det økonomisk, så kan vi bestille det specielt til dig, ofte i engrossalgsmængder også, så du virkelig kan få det, du er på udkig efter det lavest mulige pris.

Fortæl dine venner om os! Jo større stordriftsfordele vi skaber, jo lavere priser får du - og vi videregiver hele marketingbudgettet for nye kunder til dig begge som en rabatkuponkode. Du sparer igen os begge penge, fordi markedsføringsomkostninger er en omkostning, når din forskning og erfaring er mere værdifuld for dine venner, så vi giver dem ret tilbage til jer begge.

Fortæl os, hvis du har set en lavere pris andre steder og drage fordel af vores Pris Promise! Vi har virkelig måske gået glip af en leverandøraftale - eller det kan være, at en konkurrent har begået en fejl og tilbyder en pris de kan faktisk ikke levere eller laver noget, som ingen af os synes er gennemsigtige.

Fortæl os om koder for rabatkuponer du har set andre steder, og vi matcher eller slår derefter!

Send os tilbagemeldinger på vores hjemmeside - du er alle tusinder mere end os med at gennemsøge og bruge webstedet hver dag - hvis du ser noget, der ikke fungerer for dig, fungerer det måske ikke også for andre - jo hurtigere finder vi og løser noget desto bedre for alle!

Skriv dejligt positivt feedback anmeldelseranmeldelse websteder, jo flere mennesker der ved om din glade oplevelse, jo flere mennesker kan vi hjælpe, jo bedre tilbud kan vi oprette og lavere omkostninger for alle!

Grundlæggende har du kontrol over pris du betaler, og vi er meget taknemmelige for, at du beskæftiger os med din skik for at skaffe dig alt, hvad du ønsker, og fortsat finde dig mere af det, du har brug for til de lavest mulige priser.

Vi er et team, så tak for at læse og lære mere om hvordan og hvorfor prisfastsættelse, og vi ser frem til at arbejde sammen med dig til gavn for alle, som vi alle sætter pris på 🙂

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder