Sikkerhed

Læsetid: < 1 minut

Vi bruger Secure Socket Layer (SSL) kryptering på alle sider, hvor du kan indsende personlige oplysninger for at beskytte den mod at blive opsnappet og læst af en tredjepart med adgang til netværket mellem din webbrowser og vores webservere.

Dine personlige oplysninger og dine kreditkortoplysninger konverteres til en krypteret kode, der kan overføres sikkert via en offentlig internetforbindelse.

Vores systemer er designet til at sikre, at kortoplysningerne aldrig overføres via vores servere, og at betroede PCI-kompatible organisationer med bankgodkendt sikkerhed håndterer dine kortoplysninger ved hjælp af deres sikre betalingsgateways.

Hvis du nogensinde har mistanke om, at dine kreditkortoplysninger bliver brugt uden din viden, skal du kontakte dit kreditkortselskab i første omgang for at fortælle dem, hvordan og hvor du brugte dit kort for nylig, så de kan finde kilden til dataene lække.

Vi anbefaler kraftigt, at du holder din computer opdateret med den nyeste sikkerhedsopdatering og anti-virus-sikkerhedssoftware, da en af de mest almindelige metoder til indfangning af personlige oplysninger er fra et kompromis på din personlige computer eller enhed fra skjult trojansoftware.

Sørg for at du bruger forskellige adgangskoder til alle hjemmesider, og vi anbefaler, at du bruger en adgangskodeadministrator som LastPass, 1Password eller en ikke-delt webbrowser til at hjælpe dig med dette.

Besøg voresFortrolighedspolitikside for mere information om vores datasikkerhedsforanstaltninger.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder