Stolt Open Source

Læsetid: 3 minutter

Vores organisation og team har en open source-First filosofi, fordi vores oplevelse af den kollektive visdom, som et open source-fællesskab bringer - med lidenskabelige, erfarne og nysgerrige udviklere gennem gennemsigtighed i kode - er, at evolutionens sikkerhed, retfærdighed og hastighed ofte giver en værdi ud over det lukkede forretningsmodeller kan opretholde.

Selvom brug af open source-software ikke i sig selv garanterer sikkerhed, betyder valg af populære og vidt anvendte, peer-reviewede og regelmæssigt vedligeholdte open-softwarelicenser typisk, at der er mere åbenhed for kritik og forbedring fra et bredere samfund end nogen enkelt organisation kunne opretholde - eller endda råd til det - fordi at skjule ting generelt er dyrere end at anvende de samme ressourcer ved at skabe. Dette kan i sidste ende kvæle innovation, forvirre skaberne og resultere i brugen af markedsherredømme for at opretholde ineffektivt prisfastsættelse snarere end at fremme værdi ved at dele viden og effektivitetsfordele med kundens samfund såvel som deres eget.

Fra en udviklers synspunkt, ved at være i stand til at offentliggøre arbejde åbent, gør det muligt for dem at fremme deres færdigheder og være i stand til at søge peer-anmeldelse og vederlag fra klienter baseret på den værdi, de tilføjer i licenskode til kommerciel implementering, support og vedligeholdelse.

Værdien af enhver bredt anvendelig ide - der kan og uundgåeligt vil blive studeret og kopieret - er primært i implementeringen, forståelsen og evnen til at udvikle den. Så betaler licenshaveren for evnen til at fortsætte med at udvikle sig og ikke skjule kunstens skabelse fra andre til skade for udviklerens kredit og samfundets kollektive viden.

Kan du kopiere denne hjemmeside og organisation, fordi den bruger open source software? Sikker på, ligesom du kan lave dine egne hjul i enhver form, du ønsker.

Vores team har mere end 100 års kollektiv udvikling af e-handelsudvikling, så hvis du har en lignende oplevelse eller adgang til det, og hvis du føler det er en bæredygtig og værdig brug af dine ressourcer, lever du i samme overvejende frie verden, som gav dig os de samme muligheder.

Af de samme grunde, at gov.uk open source-initiativ giver et større godt for Storbritannien og samfund over hele verden, der kan dele det, vi har de samme ønsker for e-handel - jo mere åbne tilbud, jo mere

Med tilstrækkelig dygtighed kan du kopiere ethvert kunstværk, men originalitet, pleje og belønning for at investere i evnen til at skabe er, hvor der lægges reel værdi til samfundet. Derfor fokuserer vi på valg, der giver en bedre samlet værdi for vores brugere, kunder og partnere.

Vi vejleder vores venner, kolleger og stipendiater for at finde inspiration fra fortid og nutid, og derefter bygge videre på det med originalitet for at løse nye problemer, der endnu ikke er blevet tilstrækkeligt betjent eller gjort ressourceeffektive.

Ja, der er mange hjemmesider, der tilbyder varer, service og information - og vi studere jævnligt og bruger mange af dem - men vi er på stræben efter at levere unikke løsninger, hvor vi ikke føler, at der er tilstrækkelig fart til at skabe og forny i denne måde. Vi arbejder for at fremme de værdier, som mange af vores organisations åbne filosofier er designet til at demonstrere og bevise bæredygtige.

Hvor vi skal bruge en lukket platform, hvis der endnu ikke findes et egnet open source-alternativ, så ser vi efter organisationer, der har en intern åben filosofi, og er baseret på open source-rammer, så den værdi vi søger fra deres systemer er ikke evnen til at forhøre kildekoden os selv, men at vide, at tilstrækkelige andre kan, og at den licens vi har er til implementering, kommerciel brug og støtte til løbende udvikling.

Selv om vi fortsætter med at overvåge open source-ækvivalenter, og hvis de til sidst overgår integriteten og evnen til enhver proprietær løsning, så har vi evnen til at ændre og udvikle sig med open source-fællesskabet.

Værdien i vores organisation er ikke i proprietære systemer, men i åbenhed og betroede relationer, som vores team kollektivt har brugt tusindvis af år at bygge mellem kunder, teammedlemmer, leverandører og partnere - og vi håber, at vores forhold til dig er et, hvor vi kan fortsætte med at fremme vores fælles målsætninger om at forbedre, udvikle og nyde vores tid, med klar samvittighed, som vi forfølger liv, levede bæredygtigt og for andres større godt.

Hvor det er muligt, når vi forbedrer open source-software, vi bruger, returnerer vi de foreslåede løsninger til projektmoderatorerne for anmeldelse og inkludering eller evolution, som de finder passende. Vi følger også respektfuldt nul-dags sikkerhed etikette bedste praksis til anmeldelse af potentielle sårbarheder, vi har vurderet og patched, som vi forventer fra vores egne landmænd.

Over tid har vi en mission om at åbne-source al vores organisations offentligt nyttige dokumentation og ikke-personlige data til peer-anmeldelse, brug af samfundet og bidrag både via dette websted og relevante fora.

Fælles teknologi, der bruges klogt, kan skabe god tid og energieffektivitet til gavn for mange flere end dem, der er de korte forvaltere af det - og det er fordele, vi både nyder og er forpligtet til at dele.

At vælge en open-source-første filosofi er testamente for vores tro på samfundets værdier og en mulighed for at frøge rødderne af en ansvarlig og effektiv organisation, der bygger på ærlige relationer, fortjeneste og tillid.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder