Henvis en ven

Læsetid: 2 minutter

Som du kan gætte, koster reklame og online marketing penge - hvilket er forståeligt - men øger også omkostningerne gennem både væksten i internettet og konkurrencen.

I dag er fokus på mange menneskers tid til regelmæssige online-interaktioner med blot nogle få platforme, poppel sites og apps til søgning og social interaktion.

Denne markedsføring skal budgetteres med pris af produkter og tjenester, som en del af de samlede omkostninger til at finde nye kunder og udvide den rækkevidde og værdi, vi kan tilbyde alle.

Selv om vi sigter mod at minimere omkostningerne til diskretionære marketingtjenester for at muliggøre et højere budget for investering i varernes kvalitet og en omfattende personlig service.

Passerer på besparelser

The best form of advertising is, of course, from word of mouth — or word of mouse 🙂

Så vi tilbyder dig selv og alle muligheden for at bruge vores Refer a Friend rabatkoder for at gøre det muligt for dig selv og dine venner at modtage markedsbesparelser direkte.

Åben for nye og eksisterende kunder

Selv hvis du har glemt det, da du først bestilte, vil det stadig fungere, når du henviser til en ven, og de returnerer dig deres henvisningskobling - det skal være rimeligt for vores loyale kunder, så meget som de nye venner, du introducerer os til.

Vi vil gerne imponere dig hver gang med en fantastisk hjemmeside, god værdi produkter og en personlig service - og for dig at være glad for at anbefale os.

Hvis du kan lide hvad vi gør, så håber vi at vinde din tillid og påskønnelse for at være selvsikker nok til at anbefale os, med en bonus for jer begge med hensyn til vores mål at være den slags hjemmeside, folk finder etisk og omsorgsfuldt på alle måder muligt.

Sådan henvises en ven

Lige log ind eller registrer dig, og du vil finde dit unikke delelink og personlige skabelonbeskeder i: Min konto> Henvis til en ven.

Alt feedback er virkelig vigtigt for os

Vi håber, at du kan lide vores omsorgsfulde og delende ambitioner, og lad os som altid fortælle dine kommentarer og tilbagemeldinger under eller privat af kontakte os.

As many people might say; if there’s an issue, tell us and we’ll do our very best to fix it – and if you like everything and want to help us too, please do tell your friends 😉

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder