Engroshandel

Læsetid: 4 minutter

Swanson.co.uk, UK & European wholesale og dropshipping distributionsnetværk, søger globale strategiske partnere; egnet til vores engros-kontotjenester, og med en kundebase, der ville have gavn af vores kombinerede ekspertise.

Vi søger kvalificerede og professionelle sundhedsproduktpartnere, der tilføjer inklusiv salg, marketinguddannelse og professionel kundeservice til vores populære produkter og mærker.

Der er en betydelig infrastruktur på plads med Swanson.co.uk til omkostningseffektiv opfyldelse og ordrestyring, så vi er glade for at dele fordelene ved dette med dig og dine kunder.

Vores detailpartnere har et loyalt og godt plejet eksisterende kundebase via deres eget websted, e-mail-nyhedsbreve, butikker og operationer. Læs derfor alle oplysninger her omhyggeligt, inden du ansøger for at sikre, at din anmodning passer til vores omsorg for brandets værdier.

Når din ansøgning er godkendt, ændrer vi dit websteds login til en grossistkonto - the prisfastsættelse afspejler automatisk dine nye prispriser med faciliteter til at administrere din brandidentitet på fakturaer og leveringsadresser pr. ordre.

Vores fremstilling og største lagre er placeret uden for EU - så vi anbefaler på det kraftigste, at du tjekker importafgifter, der er relevante for dit land her: dutycalculator.com eller her: www.ups.com/globaladvisor

Efter at have analyseret alle omkostninger og forskrifter vælger flertallet af vores engroskunder derefter at slippe med vores infrastruktur til at sende varer direkte til deres kunder. Dette skyldes ofte, at personlige importgodtgørelser og restriktioner er mindre, når de importeres af individuelle forbrugere på grund af personlige forbrug, end de er for virksomheder, som flytter store mængder varer over grænserne - med kurerpapirarbejde og krav til erhvervslicens.

For bulk-Forsendelse distribution, detailforretninger og forretninger, kan vi hjælpe med vejledning til information om regler for dit land - for at sikre, at du forbliver i overensstemmelse med alle myndigheder.

Vi tilbyder engrossalg i bulk prisfastsættelse, og direkte-til-kundes dropshipping-tjenester fra vores 5 lagre, med vægt på at minimere leveringstrækning og omkostninger til håndtering, for at give Swanson.co.ukforbrugernes bedste værdi.

Din brugerdefinerede og succes er vigtige for vores team i opbygningen af partnerrelationer og er afhængig af din kundevendende tilbagemeldinger at fortsætte med at udvikle de bedste sundhedsprodukter til deres behov.

Mindre og nye onlineforhandlere kan finde den direkte dropshipping-tjeneste, der er mere pengestrømmevenlig og skalerbar end det ekstra trin i forsyningskæden til kunder oprettet i strømpe og levere selv.

Både dropship og bulk-wholesale-muligheder er altid tilgængelige for alle konti, så du kan bruge denne service til at opbygge din oplevelse med minimal lagerbeholdningsrisiko og overgang til selvleverance, når du er mere erfaren med dine kunders krav.

Forhandlere af gader, når prisfastsættelse til butikshylder, skal huske på omkostningerne for kunderne ved porto og emballering, når de køber en enkelt vare online, for at være konkurrencedygtige med kundens online sammenligninger. Fjernelse af kundeleveringsomkostninger skulle hjælpe dig med at forblive sammenlignelig med internettet prisfastsættelse, og lader en sammenlignelig margin for at investere i din personlige kundeservice.

Engrosregnskaber er kun for handelskunder, herunder; high street butikker, sundhed & skønhed praktiserende læger, læger, operationer og uafhængige hjemmesider.

Marginerne for online produktsalg reduceres med rigelig konkurrence og øget logistik effektivitet i forhold til historiske "tommelfingerregler" før markeringer. Så du skal sørge for, at dine omkostninger er omfattende og præcise for din løbende videresalgssucces med fokus på omkostningseffektivitet og værditilvækst.

Vi opfordrer altid til at overføre de bedst mulige priser og værdi til kunderne, så vi kan hjælpe med din strategi, når vi forstår din forretning mere med data feeds, billedmateriale, marketingmateriale, redaktionelle, nyheder og omkostningsstyringsrådgivning.

Der er ingen fast procentvis rabat for engros prisfastsættelse fra de detailpriser, du ser. Du skal kontrollere alle linjer individuelt, fordi margenerne varierer afhængigt af udbud, efterspørgsel og stordriftsfordele for hvert produkts fremstilling.

Købere vil være ansvarlige for alle transportomkostninger og importafgifter, så det burde medføre omkostningerne i omkostningerne. Vi tilføjer ikke nogen administrationsgebyrer på post- eller kureromkostninger, hvis vi sørger for dette på dine vegne, men forbeholder os ret til at godkende alle samlebærere baseret på deres overholdelse af vores individuelle lagerpolitik.

Du har måske været tiltrukket af Swanson.co.uk af vores lave priser, hvilket i sig selv kan skyldes størstedelen af vores varer, der kommer fra uden for EU, men hvis du ønsker at importere i Storbritannien og EU til strømpe og videresalg, skal du overveje alle omkostninger, valutaomregning, håndtering af udgifter, skatter og restriktioner for dit land.

Vi har lager til rådighed fra vores britiske lager til toldklareret og vederlagsfri levering i hele EU, og giver dig mulighed for at vælge mellem flere afsendelsesmuligheder for at optimere bestilling efter dine prioriteringer med hensyn til; hastighed, administration og omkostninger.

Bemærk venligst; dropshipped personlig kundeimport for små varer påløber ikke import eller moms, men kommerciel import gør det, så du vil opdage, at margenen for engrossalg prisfastsættelse på bulkimport er muligvis ikke altid tilstrækkelig til din forretningsstrategi, hvis du har en forretningsstrategi, der er afhængig af at forsøge at nedsætte de priser, der allerede tilbydes personlige kunder online. Vi opfordrer til bæredygtige forretningsmodeller med investering i kundeservice, marketing og uddannelse - vi vil være i stand til at hjælpe dig med dette, når vi har forstået mere om din forretningsstrategi og kundegrundlag.

Engros ordrer er underlagt en minimum ordreværdi på £ 200 (ekskl. Afgifter og Forsendelse). Vi overvåger kontosalgskanaler for at sikre, at de fortsat er legitime handelskonti med en bæredygtig prisfastsættelse politik - videresalg inden for vores licensaftaler og vilkår og betingelser. Vi har en stor mængde ressourcer til rådighed til at udvide din virksomhed, så tal venligst til din Swanson Relationship Manager for at se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tak for din interesse i Swanson.co.uk i Storbritannien og Europa - vi glæder os til vores partnerskab med at udvikle en sund forretning med dig.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder