Bestilling og levering

Læsetid: < 1 minut

Godkendelse

Du skal først indsende enDistributøransøgning, har det godkendt af vores team og accepterer vores engrosbestillingVilkår og Betingelser.

Online

Når din engroskonto er godkendt, opdateres dit login til at vise dine engrospriser.

Du kan bestille ordrer normalt til levering til dine lokaler eller til direkte levering til dine kunder. Du skal placere en ordre pr. Leveringsadresse. Vi bruger ikke dine kundekontakt- og leveringsoplysninger til andre formål end levering.

Du kan angive dit firmanavn og logo til udskrivning på fakturaen samt dine salgspriser.

You will only be billed your wholesale pris, and payment is via Credit Card or Paypal for Dropshipping orders and bank transfer for Wholesale orders.

Ordresporing

Din ordrestatus kan spores gennem det normale website login og eventuelle specifikke spørgsmål via telefon eller email.

Levering

Levering vil standardisere vores samme billigere forbrugerforsendelsesmetoder, medmindre andet ønskes.

Aflysninger og refusion

Hvis du ønsker at ændre eller annullere en ordre, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt, da ændringer og annulleringer kun kan foretages før din bestilling flyttes til forsendelse.

Ordrer, der allerede er flyttet til afsendelse, kan ikke længere ændres eller annulleres. Men hvis du har brug for at returnere en vare, skal du venligstkontakt os.

Restitutionerne behandles Mandag til fredag 9:00 til 5:30 GMT / BST (ekskl. Helligdage). Vi vil gøre alt muligt for at refundere afkast og annulleringer modtaget på disse tidspunkter på samme dag. Retur og annulleringer modtaget uden for disse tider vil normalt blive refunderet på den næste arbejdsdag.

Restitutioner vil blive sendt tilbage til den oprindelige betalingsmetode og skal vises på din konto inden for 3 hverdage. Hvis den oprindelige betalingsmetode ikke længere er tilgængelig eller aktiv, udstedes en kreditnota.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder