Affiliate marketing

Læsetid: 3 minutter

Swanson Affiliate Program

Med vores generøse tilknyttede provision, kan du tjene det fulde markedsføringsbudget-beløb, der er tildelt pr. Produkt, til gengæld for at hjælpe os med at finde nye kunder til at dele i vores fantastiske produkter og tjenester.

Dette betales til dig ved direkte bankoverførsel eller via Paypal den sidste arbejdsdag i hver måned som din belønning for at promovere os på dit websted, gennem din mailingliste og til dit netværk af pålidelige kontakter og venner.

Tilknyttede partnere kan samarbejde med os som agent, agentur, mægler, forretningsudvikler, influencer, introducerer, udgiver, marketeer, eksklusivt brand, eksklusiv kanalleverandør eller anden partner, der anses for at være integreret i vores delte kundes positive oplevelse med vores brand, produkter og tjenester .

Vi søger aktivt tilknyttede virksomheder til at fremme Swanson brand til både direkte detailkunder og engrosordrer til forhandlere og konsulenter.

Bare fortæl os om dig selv, dit publikum og dine ambitioner på ansøgningsskemaet, og vi byder dig velkommen med alle de fantastiske værktøjer og ressourcer, vi har til at dele gennem dit godkendte login.

Det Swanson udbud

 • Commissions rates average of 20% based on monthly performance.
 • 90 dages cookie- og blykonverteringsvindue.
 • Modtag levetidsprovision for dine tildelte kunder, så længe de bestiller mindst en gang i det sidste år (365 dage).
 • Storbritanniens eksklusive sortiment af velprøvede produkter med høj efterspørgsel, kvalitet og konkurrenceevne.
 • Over 10% web sales conversion rate with average order value of £30 for retail customers and £2,000+ for wholesale orders.
 • Over 90% af detailforhandlere er gentagne og voksende kunder, der bestiller hvert par uger.
 • Gratis verdensomspændende levering til alle detailhandelskunderordrer.
 • Gratis indenlandsk eller billig international Forsendelse indstillinger for engrosordrer.
 • Gratis produkter og ydelsesbonus.
 • Personal customer service via phone, email and live-chat resulting in a high proportion of repeat purchases.

Tilknyttet bonus

 • Tjen yderligere 1% af alt salg som en butikskredit til brug for prøver og merchandise til levering til dig selv eller dine kunder.
 • Deltagere, der opnår over £ 10.000 i salg hver måned til forhandlere, tjener også et ekstra budget på 1% rejse og udgifter.

Tilhørende værktøjer og ressourcer

Vi leverer fuld sporingssynlighed for linkede webstedsbesøg, henvisninger og dine kunder gennem dit login til dette websteds CRM-systemer (Customer Relationship Management).

Brug bannere, marketingkampagnekunst, produktbilleder, datafeeds, ordreformularer, margin og salgsrapporter for at matche de rigtige produkter og kampagner for dit publikum.

Se alle vores interne markedsføringsinitiativer sendt til dine kunder, og genanvend dem til at introducere nye kunder.

Følg dine kunders webside kommentarer og tilbagemeldinger at forstå deres engagement og behov.

Spor leveringsydelsen for din tillid til at promovere vores gode tjenester.

Tilknyttet netværk

Tjen ekstra provision på alt tilknyttet salg for tilknyttede virksomheder, du introducerer inden for de første 90 dage fra deres første salg.

Deltag i Swanson Affiliate platform i dag

Vi leverer alle de værktøjer, du har brug for direkte gennem dette websted uden mellemliggende netværksomkostninger, så du kan tjene den fulde belønning fra dine kreative reklamekampagner og kommunikation.

Hvis der er noget specifikt du har brug for, bare fortæl os det, vi elsker at få tingene til at ske 🙂

Du skal blot registrere dig med webstedet og gå til Min konto> tilknyttet område at ansøge.

Bemærk venligst

Alt indhold på denne side, som tekst, grafik, logoer, knapikoner, billeder, lydklip og software, tilhører Swanson.co.dk eller deres indholdsleverandører og beskyttet af internationale ophavsretlige love til brug kun under godkendt aftale.

Tilsluttede virksomheder er ikke tilladt at bruge noget af dette indhold til deres egne formål uden anmodning og tilladelse gennem en godkendt og aktiv tilknyttet konto.

På det nuværende tidspunkt arbejder vi ikke med tilknyttede kuponkoder.

Tilknyttet aftale

Til anmeldelse vores forhold til forslag i detaljer, se venligst det fulde Tilknyttet aftale.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

 • betalingsmiddel
 • Sprog
 • Leveringsland
 • priserne
  Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder