Shopping med os

Læsetid: < 1 minut

Vi bruger Secure Socket Layer (SSL) -kryptering for at sikre, at dine personlige oplysninger ikke kan opfanges og læses af en tredjepart.

Dine personlige oplysninger og dine kreditkortoplysninger omdannes til kodestykker, der overføres sikkert. Vores systemer er designet til at sikre, at kortoplysningerne aldrig overføres via vores servere, og at betroede PCI-kompatible organisationer med bankgodkendt sikkerhed håndterer dine kortoplysninger ved hjælp af deres sikre betalingsgateways.

Hvis du nogensinde har mistanke om, at dine kreditkortoplysninger bliver brugt uden din viden, skal du straks kontakte dit kreditkortselskab for at fortælle dem, hvordan og hvor du brugte dit kort for nylig, så de kan finde kilden til datalækage. Vi anbefaler også stærkt, at du holder din computer opdateret med den nyeste sikkerhedsopdatering og antivirusprogram.

Besøg vores side om beskyttelse af personlige oplysninger (PPS) for mere information.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder