Gratis fragt over hele verden

Læsetid: 2 minutter

Global fri shopping for alle - hvordan gør vi det?

I den globale luftfartsalder og Forsendelse, og den korte historie med at købe online, er det nu muligt at shoppe hvor som helst i verden - og med voksende stordriftsfordele i internationale Forsendelse, omkostningerne for dig kommer ned.

Mange luftfartsselskaber tilbyder os nu faste globale priser - hvilket igen hjælper med at opbygge volumen til mere fjerntliggende områder for at nedbringe deres egne omkostninger for at vedligeholde og udvide disse ruter.

Dette giver os adgang til meget konkurrencedygtige over hele verden Forsendelse priser, åbner de steder, du kan bestille til levering til.

Vi ønsker virkelig, at alle får gavn af online shoppingrevolutionen - med overkommelig adgang til et voksende udvalg af produkter, uanset hvor du bor.

Er det virkelig free Forsendelse?

Selvfølgelig gratis fragt er ikke fri for omkostninger - som du formodentlig ved, har din leveringsagent også brug for en respektabel levevis.

Gratis fragt i denne sammenhæng betyder vi, at vi simpelthen inkluderer det globale Forsendelse omkostninger inden for pris.

Dette gør det meget enklere for dig at sammenligne priser og beregne de samlede omkostninger - og ingen ubehagelige overraskelser i kassen, når du kun har brug for en ting, og den andres kan oplade dobbelt til skib det.

Selvfølgelig, hvis du bestiller nogle produkter til husholdningsbrug Forsendelse, så er der nogle lavere omkostninger, som vi vender tilbage til dig som rabatter, specialtilbud og værdikuponer.

Vores primære mål er at levere en pålidelig service bedst muligt pris, og vi forhandler på dine vegne med de mængder tilpasset, du medbringer, for at holde priserne lave og videregive alle tilgængelige rabatter og tilbud.

Prøv os, der er ingen minimumsordrer!

Afhængig af hvor du bor og ruten der pakker vil tage, leveringstiderne varierer - men vi giver de bedst mulige estimater på produktsiden og kassen, så du ved, hvad du kan forvente, og hvornår.

Du kan altid fortælle os, hvis du har en anden oplevelse, og det vil vi også anmeldelse prognoseberegningerne for dit område, og vi logger alle oplysninger for at fortsætte med at forbedre vores tider og prognoser.

Vi bruger kun nationale velrenommerede postselskaber - som alle er bundet af den samme postunionsregel, så dine varer er beskyttet af lovgivning mod tyveri eller manipulation - og du kan være sikker på, at alle mulige bestræbelser gøres for at levere dine ordrer sikkert og hurtigt med vores supporttjeneste til sporing, sporing og afhjælpning af problemer.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder