Gratis fragt over hele verden

Læsetid: 2 minutter

Global fri shopping for alle - hvordan gør vi det?

I en tid med global luftfart og forsendelse og den korte historie med at købe online, er det nu muligt at shoppe hvor som helst i verden - og med voksende stordriftsfordele inden for international forsendelse kommer omkostningerne for dig ned.

Mange luftfartsselskaber tilbyder os nu faste globale priser - hvilket igen hjælper med at opbygge volumen til mere fjerntliggende områder for at nedbringe deres egne omkostninger for at vedligeholde og udvide disse ruter.

Dette giver os adgang til meget konkurrencedygtige verdensomspændende fragtpriser, åbner de steder, du kan bestille til levering til.

Vi ønsker virkelig, at alle får gavn af online shoppingrevolutionen - med overkommelig adgang til et voksende udvalg af produkter, uanset hvor du bor.

Er det virkelig free Forsendelse?

Selvfølgelig “free shipping” er ikke fri for omkostninger - som du formodentlig ved, har din leveringsagent også brug for en respektabel levevis.

Gratis forsendelse i denne sammenhæng betyder, at vi blot inkluderer verdensomspændende fragtomkostninger inden for prisen.

Dette gør det meget enklere for dig at sammenligne priser og beregne de samlede omkostninger - og ingen ubehagelige overraskelser i kassen, når du kun har brug for en ting, og den anden kan opkræve dobbelt for at sende den.

Selvfølgelig, hvis du bestiller nogle produkter til indenlandsskibsfarten, så er der nogle lavere omkostninger, som vi sender tilbage til dig som rabatter, specialtilbud og rabatkoder.

Vores primære mål er at levere en pålidelig service til den bedst mulige pris, og vi forhandler på dine vegne med de mængder af brugerdefinerede du bringer, for at holde priserne lave og videregive alle tilgængelige rabatter og tilbud.

Prøv os, der er ingen minimumsordrer!

Afhængigt af hvor du bor, og den rute, pakkerne tager, vil leveringstiderne variere - men vi giver de bedst mulige skøn, vi kan få på produktsiden og kassen, så du ved hvad du kan forvente og hvornår.

Du kan altid fortælle os, hvis du har en anden oplevelse, og vi vil gennemgå prognoseberegningerne for dit område, og vi logger alle oplysninger for fortsat at forbedre vores tidspunkter og prognoser.

Vi bruger kun nationale velrenommerede postfartsselskaber - som alle er bundet af samme postforbundsregel, så dine varer er lovligt beskyttet mod manipulation - og du kan være sikker på, at alle mulige bestræbelser gøres for at levere dine ordrer sikkert og hurtigt.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder