Vitamin A

Læsetid: < 1 minut

Et vigtigt næringsstof til kroppen Vitamin A hjælper med at holde kroppen kæmper i form. Vitamin A styrker immunforsvaret for at bekæmpe forkølelse, influenza og andre infektioner, fremmer sund hud og helbredelse, hjælper med at bygge tænder og knogler, opretholder sunde øjne og beskytter formen af fordøjelseskanalen og urinvejen mod infektioner.

Vitamin A er et fedtopløseligt næringsstof, hvilket betyder, at det absorberes med fedt i tarmen ind i blodbanen og derefter opbevares i et fedtvæv. Vitamin A opbevares i leveren og absorberes i kroppen i form af retinol, som findes i leveren og i fødekilder, herunder fiskeolier, æggeblommer og mejeriprodukter som smør. Mange frugter og grøntsager indeholder også caroten, som også omdannes af kroppen efter behov til retinol.

At støtte kroppen i at opretholde sunde niveauer af Vitamin A, kan det blive anbefalet af din læge at du tager et vitamintilskud. Vi tilbyder et stort udvalg af suppleringsvalg, herunder alene Swanson Beta-caroten (Vitamin A) softgels tilgængelige i mængder på 100, 250 og 300.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder