C-vitamin

Læsetid: < 1 minut

Som en af de mest kendte og anerkendte vitaminer er C-vitamin et alsidigt næringsstof med mere end måske forventede sundhedsmæssige fordele. C-vitamin virker i hele kroppen, da det forbedrer immuniteten, hjælper med at forkorte perioder med sygdom, reducerer forkølelsessymptomer og fremskynder helbredelsen af sår.

C-vitamin understøtter også væksten af knogler, vedligeholdelse af sunde tænder og ledbånd, hjælper med absorptionen af jern og produktion af visse neurotransmittere og binyrerne hormoner.

C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, hvilket betyder, at det kun opbevares i kroppen i en vis tid, før den udskilles som urin. Men i denne tilstand virker C-vitamin som en antioxidant for at bekæmpe skader forårsaget af frie radikaler, især i de områder, der hovedsagelig er i vand; såsom indersiden af celler.

Mens det ikke produceres af kroppen, er en sund kost en stor kilde til C-vitamin, hvor mange frugter og grøntsager har rigelig forsyning. Hvor meget er bestemt af, hvordan maden er tilberedt, da vitamin C kan formindske i forarbejdede fødevarer og madlavning. Opretholdelse af gode niveauer af C-vitamin på lang sigt har i mange undersøgelser vist, hvorvidt C-vitamin kan virke i forebyggelse af kræft, hjertesygdom, grå stær og reducere symptomerne på astma.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder