Vitamin K

Læsetid: < 1 minut

K-vitamin er et vigtigt næringsstof, da det hjælper blodet til at størkne, reducerer risikoen for indre blødning og virker hurtigt, så snart et sår opstår. K-vitamin er fedtopløseligt og produceret af bakterier i tarmene, der overvejende opfylder kroppens behov. Andre kilder omfatter mad som pistacienødder, vegetabilske olier, kød, ost, æggeblommer og lever.

Selv om mangler er sjældne, anbefales K-vitamin ofte af læger til at reducere blodtab efter operation og nyfødte babyer tilbydes også K-vitamin som en injektion, da de mangler tarmbakterierne i det tidlige liv. Nogle undersøgelser har antydet, at K-vitamin kan bidrage til at bygge stærke knogler og forhindre osteoporose ved at støtte kroppen til at absorbere calcium.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder