Folat

Læsetid: < 1 minut

Vitamin B12 eller B9, der almindeligvis anerkendes som folat, hjælper kroppen med at danne sunde røde blodlegemer, samt reducerer risikoen for centrale centrale neurale rørfejl hos ufødte babyer, såsom spina bifida.

Når nogen mangler folat, udvikler de unormalt store røde blodlegemer, som ikke kan fungere korrekt som almindelige størrelser. Problemer, der kan være forårsaget af mangel på folat, inkluderer ekstrem træthed, mangel på energi, ben og nåle i fødderne, forstyrret syn, depressioner, forvirring og hukommelsesproblemer.

En folatmangel kan være et resultat af pernicious anæmi, bestemt medicin eller en generel mangel på vitaminer i din diæt. Det er mere sandsynligt, at du har en folatmangel, hvis du er 65 år eller derover. Derfor kan kosttilskud anbefales for at forhindre en mangel.

Hvis du mener, at du måske har mangel på folat, skal du se din sundhedspersonale. De kan muligvis diagnosticere dig ud fra dine symptomer eller tage en blodprøve for en mere præcis diagnose.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder