Fertilitet

Læsetid: < 1 minut

Til mændene

Du skal vide om zink og sæd: Semen er rig på zinkhver udløsning indeholder 5 mg zink hvilket er 1/3 af det daglige minimumskrav. Siden zink stabiliserer og beskytter sædene mod at bryde ned hver eneste mand har brug for at øge hans zink hvis han prøver for en baby.

Mænd, der er mere seksuelt aktive end andre, kan miste mere zink per dag i sæden, end de kan holde øje med i deres kost. Mindst 15 - 20mg Zink er nødvendig for at holde op!

Til kvinderne

Hvis du forsøger for en baby, skal du være ekstra forsigtig hvad du spiser: Du skal begrænse koffein og alkohol og stoppe med at ryge. Sørg for at du spiser nok protein som æg, økologisk kød og hvid fisk (ikke skaldyr) er vigtigst. Som det er masser af grønne og rodgrøntsager, brun ris og ikke-sure frugter, så begrænse appelsiner og rabarber.

Du må muligvis tage et graviditetstilskud, der indeholder B-vitaminer, Magnesium Jern, selen, C-vitamin og især folsyre.

Du har også brug for Omega 3 fiskeolie og Vitamin D til balancering af immunsystemet. Din partner skal spise på samme måde for at styrke hans sæd også.

Det vides nu, at uanset hvad en kvinde gør før, og inden for graviditeten forbereder hendes datters æg, mens hun er i livmoderen, så er enhver kvinde også ansvarlig for kvaliteten af hendes bedstedatter æg. Helt ansvar, så endnu en grund til at spise en sund kost før og under graviditeten.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder