Horny Geed Weed

Læsetid: < 1 minut

Med en legende, der antyder, at en hyrder observerede, at hans geder blev mere seksuelt aktive efter at have spist Epimedium sagittatum-planten, bærer denne bemærkelsesværdige urt nu mange beskrivende navne, herunder Rowdy Lamb Herb, Bishop's Hat og som kineserne kalder det Yin Yang Huo, hvilket antyder "licentious gedeplante ”.

Horny Goat Weed, en urteagtig blomstrende plante, findes hovedsagelig i Asien og Middelhavet og er i dag blevet et populært traditionelt middel til at forbedre libido, bekæmpe smerte og lindre træthed.

Bag det sjove navn Horny Goat Weed indeholder denne urte den aktive ingrediens icariin, en type flavonoid, der yderligere stimulerer produktionen af nitrousoxid, med fordele til glat muskel præstationer og genoprette seksuel ild for både mænd og kvinder.

Hos mænd er denne libidoforøgende urt brugt til at øge erektilfunktionen og hæmme ufrivillig eller prematur ejakulation. Horny Goat Weed er også tænkt at gavne dem med ledsmerter, mental og fysisk træthed, højt blodtryk, osteoporose samt andre tilstande.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder