Køresyge

Læsetid: < 1 minut

Escaping fra dag til dag liv er en spændende tid, men ofte kan tanken om at rejse os få lidt ondskabsfuldt. For nogle sætter frygten for rejsesyge dem væk fra langdistancerejser. Den dumme følelse af bilsygdom, flyvende sygdom og endog havsygdom bør ikke stoppe dig fra at se verden. Lad os hjælpe dig med at gøre din krop tilpas med disse midler, specielt udvalgt til at gøre en forskel for dit rejse liv.

Hvert middel er skræddersyet til dine behov afhængigt af sværhedsgraden og symptomerne på din motionssygdom. For eksempel indeholder nogle Magnesium for at forbedre dit overordnede immunsystem, og andre indeholder aktivt kul til at hjælpe dit fordøjelsessystem.

Du vil opdage, at hovedparten af vores anbefalede retsmidler indeholder Ginger, hvilke undersøgelser har fundet hjælp til bekæmpelse af sygdom. Dette skyldes, at ingefær reducerer kvalme og betændelse, der primært arbejder i mave og tarm. De arbejder også i hjernen og nervesystemet, hvilket hjælper med at kontrollere kvalme.

Lider ikke i stilhed, eller sidder ængsteligt sammen med en syg taske, mens du forsøger at sætte pris på de naturskønne ruter. Pop vores retsmidler i din taske, læne dig tilbage og nyd turen.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder