Plus forsendelse

Læsetid: 2 minutter

Vores specialitet er i at købe høje kvalitet og etiske mærker fra hele verden og også levere dem rundt om i verden - så der er mange omkostninger at beregne og huske på.

Duties & Taxes

Generelt er de samlede højeste procentvise omkostninger i enhver forsyningskæde fra fremstilling til forbruger offentlige skatter.

Skatter er gode, fordi det er den provision, som vi alle betaler vores regeringer, så de pålideligt kan levere alle de delte tjenester som uddannelse, sundhed og sikkerhed, som vi alle er enige om, at de bedst betales kollektivt og leveret uden omkostninger til salg, markedsføring og betalingsbehandling.

Imidlertid kan den * måde * du bestiller varer på, og den rute, de tager, have stor indflydelse på den samlede procentdel af told og afgifter, så igen bruger vi teknologi til at beregne alle disse omkostninger og permutationer for at give dig den mest omkostningseffektive bestilling muligheder.

Selvfølgelig betaler vi stadig stolt alle de korrekte skatter nøjagtigt, lovligt og pligtopfyldende - skønt vi også reducerer omkostningerne ved skatteopkrævning med konsolideret fragt og elektronisk behandling af skatter, der skyldes i henhold til ruten for at holde omkostningerne ved skatteopkrævning så lave som muligt, og fordel derfor regeringer og dig selv med lavere samlede omkostninger i bevægelse og sporing af varer og tjenester.

Manufacture, Research and Development

Derefter udgifter til det faktiske produkt fra producenten og omkostningerne for alle Forsendelse from them to you, and reinvesting in innovation to keep brining you the best quality, value and latest creations.

Marketing

After that, is the cost of marketing, which nowadays is mostly the website and data-feeds into other websites – although the absolute best marketing for all of us is your happiness and referral!

Kundeservice

Til sidst er omkostningerne for os her og arbejder for dig, hvilket er den laveste samlede procentdel af pris, og når vores mængder stiger og vores faste omkostninger er statiske, kan vi derefter videregive alle omkostningsbesparelser direkte tilbage til dig gennem lavere Forsendelse omkostninger, volumenrabatter og henvisningsprovisioner, hvor vi også kan spare på markedsføringsomkostninger.

Efter mange års studier og lytter til tilbagemeldinger med hensyn til fordele og ulemper ved hver metode til beregning af priser, konkluderede vi, at den bedste måde at præsentere priser på er imidlertid, at du gerne vil se dem, og give dig valget mellem at se og sammenligne * begge * beregningsmetoder for at finde den bedste samlet værdi for din ordrestørrelse og behov.

Du kan læse mere i den fulde artikel om, hvordan vi beregner Prisfastsættelse.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
  • priserne
    Vis priser med eller uden forsendelse inkluderet for at hjælpe dig med at sammenligne os med andre verdensomspændende websteder og markedspladser. Læs mere om vores pris side.
Hovedmenu

Internationale websteder