Swanson Health Products

Læsetid: < 1 minut

Swanson Health Products indeholder et bredt udvalg af kosttilskud til god sundhed. Fra individuelle vitaminer til opskrifter designet til specifikke sundhedsmæssige klager producerer Swanson en kapsel, der passer til ethvert muligt behov. Som en del af hans fortsatte engagement i at levere de bedst mulige produkter, rejser Lee Swanson personligt over hele kloden og leder efter de nyeste og mest effektive kosttilskud, der kan tilføjes til sortimentet. Deres sunde madpakke indeholder en række produkter specielt til glutenfri kosher og vegansk kost, og mange muligheder er lavet af 100% økologiske ingredienser. Den, du er, og hvad du end har brug for, inkluderer Swansons sortiment kosttilskud til hvert familiemedlem, lige ned til familiens kæledyr!

Swanson producerer deres kosttilskud i deres egne faciliteter, som giver dem mulighed for at opretholde strenge standarder for styrke og renhed, og for at sikre, at de kun producerer så meget som nødvendigt. Det betyder, at deres produkter når kunderne frisk og med den længst mulige holdbarhed.

Swanson er stolt af brugen af ingredienser af høj kvalitet og vil kun beskæftige sig med anerkendte producenter, udviklere og producenter. Et sådant eksempel er Valensa; en certificeret økologisk producent af savpalme. Selv om denne bær kun findes i naturen, har Valensa arbejdet sammen med de lokale landbrugsmyndigheder for at sikre, at det område, hvorfra de dyrker det, er i overensstemmelse med de højeste standarder. Alle leverandører forventes at levere et certifikat for analyse for at vise, at de har overholdt Swansons stive specifikationer.

For at sikre, at kvaliteten aldrig falder, bruger Swanson uafhængige organisationer til regelmæssigt anmeldelse deres produkter. Ingredienser testes i hele fremstillingsprocessen, og en tredjepart kontrollerer styrke og kvalitet ved slutningen af produktionen.

Efterlad et Svar

Hovedmenu

Indstillinger

  • betalingsmiddel
  • Sprog
  • Leveringsland
Hovedmenu

Internationale websteder